Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Já jsem nemocí anticiganismu trpěl již před tamtou revolucí. Internet nebyl, tudíž ani rasistické diskuse, které k nenávisti k cikánům podněcují. Média přísně dohlížená. Od koho jsem se asi tou nemocí nakazil? Napovím...ve městě jsme měli několik hodně ošklivých baráků, ze kterých se linul zápach a bydleli v nich hodně svérázní lidé.

8 0
možnosti
MK

Určitě jste si na ty domy zanadávali v hospodě nebo na pavlači, to je potřeba také cenzurovat, pak podobné baráky a i nenávist přestanou existovat.

3 0
možnosti
VH

Ano. A:

 Jestlipak stíhá policie ony skupiny, které nenávist vyvolávají. Například zákazem oplocení vlastního pozemku (plot v Matiční).  Tvrzením, že musíme pochopit kulturní odlišnost (a nechat se budit raním řevem). Obviňováním většinové generace z rasismu a jeho nepříčetným popíráním u menšiny.  Zákonným zákazem uvádět u přestupků a trestných činů národnost, ale jejím zdůrazňováním v případě žebrání o další pomoc (jakpak asi zjistily národnost všechny ty grantové organizace, když se to ze zákona nesmí?).

   PS: Byl jste mezi těmi poslanci, kteří šli hrdě a pod světly kamer pomalovat tank (majetek státu a pomník - ať jsme si o něm mysleli cokoliv)? A pak se hrozně divili, že jiní šli (vedeni tímto příkladem) obdobně poničit bustu Palachovu (samozřejmě příšerné).  Pane Uhle, každý čin vyvolá další. Často nečekaný. Nevyvážený pohled na příčinu a následek rovněž. V tomto případě důsledek očekávaný.

13 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik