Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Petře Uhle, neměl byste se chovat jako rozmazlený fracek. Škody jste už nadělal dost. A svět se nebude točit podle toho, jak si vy a Vaše choť přejete. Nikdo před vašimi hloupými excesy nehodláme padat na kolena.

28 0
možnosti
Foto

Pane Uhle, vy s vaším naprosto pokřiveným viděním světa byste měl v prvé řadě cenzurovat sám sebe a to totálně.

32 0
možnosti
JT

Jake stvani a nenavist proti cikanum ? To jsou jen sdilene informace ohledne nutne obrany pred nimi. Kdyby meli zivotni styl a zpusob obzivy jako treba vietnamci, tak si jich nikdo ani nevsimne.

13 0
možnosti
Foto

Autore, uvědomujete si, že pod kotlem celospolečenského napětí přitápíte především Vy a Vám podobní? Opravdu se domníváte, že když se o problému zakáže psát, problém se vyřeší? Doporučuji Vám číst tuto diskusi velmi pozorně a pokusit se opravdu vnímat, co Vám tady lidé sdělují. Za sebe říkám, že tento způsob ochrany Cikánů zda se být velmi nešťastným, především pro ně samotné.

30 0
možnosti
JR

J12a44n 27R95o96h27á37č

17. 9. 2013 9:54

Ohybat zakon co to da...Rv

3 0
možnosti
LM

Ústava ČR před rokem ,,89" byla také plná práv, nezávislosti, svobody atd, jen tak nějak svobody dle toho jakou chtěli soudruzi a Uhl by rád na to navázal

14 0
možnosti
Foto

Ono vůbec nejde o to, jak zní zákon, ale jak je interpretován. Zajisté asi každý bude souhlasit s trestním stíháním někoho, kdo bude veřejně hlásat "Nepřizpůsobivá menšina do plynu", popřípadě "uřežte jim hlavy" a podobně.

Ovšem to, že se uměle brzdí zprávy o romské kriminalitě je nezpochybnitelný fakt a pokud někdo sdělí pravdu, tak by podle Vás a Vaší ženy měl být stíhán?

Pravda o romské menšině je totiž úřadům tak nepříjemná, že vlastně nikdy nesmí prosáknout na povrch a místo toho se hovoří o "diskriminaci". 

Žádná taková diskriminace vůbec institucializována není a naopak je zavedena diskriminace pozitivní, jejímž jediným výsledkem je to, že romská menšina žije finančně mnohdy daleko lépe než leckterý "bílý" nezaměstnaný nebo invalida či jinak hendikepovaný člověk.

18 0
možnosti
ZW

Jako obvykle. Když někdo brání psát mě, je to naprosto nepřípustná cenzura a neomluvitelné zasahování do základních lidských práv. Ovšem ta regulace, kterou zákony zavádíme a řídíme my, je nezbytně nutná, zcela správná, žádoucí a jednoznačně prospěšná celé společnosti. Tak to bylo, je a bude v každém režimu.

7 0
možnosti
Foto

P97e69t21r 30K38r41á58l

17. 9. 2013 9:44

"Pojďme si vzít klacky a tu cikánskou zvěř vymlátit."  - to je nepřípustné podněcování.  Jestliže si diskutující vyměňují své zážitky a přicházejí s řečeními typu "Já bych jim ty dávky sebral." a podobně, nejedná se o nic nepřípustného. A v tomto duchu diskuze probíhají. To by se za chvilku mohli ozvat zahrádkáři, cyklisti, hipíci a chovatelé pštrosů. Já pane Uhle chápu, že se vám současný stav co by  komunistovi nelíbí, ale to máte smůlu.

17 0
možnosti
JT

Jiste, rceni "ja bych jim ty davky sebral" je typu volebniho programu - takto si predstavuji rizeni statu. To nam snad soudruh Uhl chce zakazovat ?

2 0
možnosti
Foto

Nikoliv soudruhu Uhle. Svoboda je nedělitelná a svobodu slova nelze posuzovat po bolševicku. Kdo posoudí, který text je závadný či nikoliv? Kdo posoudí, která pravda je dobrá, a která už ne? Vy? Vaši soudruzi cenzoři? Vy to ale zřejmě bohužel nejste schopen pochopit.

36 0
možnosti
MK

Tak Uhl je starej marxista, jeho představa je taková, že levicové intelektuální elity diktují ostatním co si mají myslet a jak žít.

11 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik