Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Jak se Vam spi pri pomysleni, jaky nezivot budou vest Vase vnucky?

3 0
možnosti
JK

Zajímavá věc: Kdybych vraždil, protože mi z hraní DOOMa nade vší pochybnost hráblo, tak se DOOM zakáže, nebo se o tom, alespoň bude vážně uvažovat a o umírněných doomařích nepadne ani slovo.

4 0
možnosti
PP

Jestli jste někdy měl nějakou sebeúctu, tak jste ji právě pros.al.

1 0
možnosti
SB

Váš článek je snůškou polopravd a demagogií. Například to, že přirovnáváte islám k Al Caponovi.

Za prvé z Al Capona nešel celospolečenský strach. Neobhajuji jeho zločiny, ale prostě pašeráci alkoholu se nemohou rozrůstat dobnekonečna, protože spotřeba alkoholu jednou v každé společnosti narazí na strop a tím to končí. Naprosti tomu muslimů tady přibývá donekonečna.

Za druhé Al Capone nikomu nekecal do toho, zda na náměstí bude vánoční stromeček, zda to či ono s smí, či nesmí. Hleděl si jenom svých zájmů a nechával na pokoji každého, kdo mu nijak nepřekážel. Smůlu měli maximálně tak náhodní svědkové, ale nikdo jiný.

Já osobně nehodlám kvůli tomu, že něčí dcera má techtle mechtle s muslimem, padat na zadek před vyzvavači víry, které otevřeně říká, že jako ateista si zasloužím smrt.

12 0
možnosti
Foto

Chybí mi tu mezi smajlíky ten tlučící hlavou do zdi. Dala bych vám jich sem hned deset v řadě.

Ale vážně. Porovnáváte neporovnatelné. Pokud jedu jako HOST do muslimské země, klidně se zahalím od hlavy až k patě, budu respektovat jejich zvyky v jejich zemi.

provokovat a vtipkovat mě ani nenapadne.

Pokud jsem ale doma, kde ostré vtipkování patří k běžným věcem, nebudu se ho zříkat kvůli žádnému respektu a strachu z lidí, kteří sem buď jako hosté přijeli, nebo se zde chtějí usídlit. 

Z podobných vyjádření se ve smyslu, že "neměli provokovat" se mi dělá úplně nevolno.

17 1
možnosti
JT

Tak tomuhle se rika priposranost. Respektovat cizi zvyky v cizi zemi je v poradku. Tvrde vyzadovat respektovani nasich zvyku v nasi zemi je na miste. A u nas je zvykem, ze nam neni nic svate a ze vseho si delame srandu. Mohamenda nevyjimaje.

11 0
možnosti
JC

Jako katolík Vás mohu ujistit, že když si budete dělat srandu z našeho papeže, nebudu potěšen, ale určitě Vás za to nezabiju. Ba dokonce ani facku Vám za to nedám, byť by mne to sebevíce bolelo.

2 0
možnosti
JB

Nějak vám při té obhajobě neobhajitelného uniká, že oni se nám nechtějí přizpůsobovat. Taky jsem znal pár vyznavačů Aláha, co se chovali slušně, stejně jako znám několik romů co chodí do práce, ale jako skupina někam směřují, nejspíš k ovládnutí společnosti a rozšiřování svého dost úchylného náboženství. A události poslední doby nejsou už o toleranci náboženství, ale o našem přežití. Kdysi jeden zločinec,jehož jméno se nesmí vyslovit. prohlásil: "Každý máme svého 6ida", stejně tak každý němec,francouz zná svého mírumilovného muslima.

6 0
možnosti
II

Náboženství, a to nejen islám, je poměrně agresivní. I tady u nás každou chvíli někomu zazvoní na dveře jehovisti nebo mormoni, každou chvíli někdo někde na rohu pořvává, že nás všechny Ježíš miluje.

Vedle toho se snaží věřící tento svět neustále přizpůsobovat k obrazu svému - a opět nejen muslimové. Spousta křesťanů vede např. tažení proti umělému přerušení těhotenství, přičemž, a to tom se u nás docela málo mluví, kvůli tomu i vraždí - v USA byli fanatickými odpůrci interrupcí zavražděni minimálně dva lékaři.

Propagátoři náboženství si zpravidla vůbec neuvědomují ani nepřipouštějí, že jejich konání také může být někomu nepříjemné, že někoho může třeba i urážet. 

Vstupují do veřejného prostoru a hlásají své názory s naprostou samozřejmostí.

Když však proti jejich názorům někdo vystoupí, jako třeba Charlie Habdo, hned se cítí uraženě, hned mají plnou pusu řečí, jak na ně musí mít ostatní lidé ohled atd.

Charlie Habdo je satirický časopis. Satira se odjakživa dělá tak, aby byla tomu, koho se týká, nepříjemná. Pokud bychom řekli, že to, co dělá Charlie Habdo, je špatně, tak bychom rovnou mohli odsoudit či rovnou zakázat satiru jako takovou.

9 2
možnosti
SB

Dal jsem Vám plus, protože v tom, co jste napsal, máte pravdu, avšak něco mi tam chybí. Nenapsal jste, že například svědkové Jehovovi jsou často až drze vlezlí, avšak nepředstavují žádné nebezpečí. Rovněž vraždy lékařů, kteřéí prováděli interrupce v USA, jsou sice odpornými trestnými činy, ale ani v nejmenším nehrozí, že to přeroste v celospolečenský konflikt. Je to docela obyčejná trstná činnost. SIce s tragickými následky, ale ve velice omezené míře. Ostatně pedofilové také vraždí, ale nikoli v míře, aby to vysloveně podkopávalo základy společnosti.

Muslimové je však podkopávají.

6 0
možnosti
Foto

J87a15k28u96b 87R18o15t34h

9. 1. 2015 11:38

Fuj. A ještě jednou fuj. Ostatně co čekat od regionálního novináře, který se bojí i místních komunálních politiků. ;-€

9 3
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik