Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... nemíním se zdržovat diskusí i když mohu opakovat názory již vyřčené ! Chlape, doboha, zařval jste někdy pořádně na úředníka (ci) ??? Mohu Vás ubezpečit, že slastnější pocit nezažijete a kupodivu rozhejbete celý aparát k nebývalým výkonům. A kouzelná věta ?! ..... "okamžitě mi zavolejte nadřízeného" naprosto stačí !  (vokopíroval jsem to od klientů, nejsem žádnej frajer - není to můj koníček, však zaručuji maximální efekt !)

0 2
možnosti
KN

Pane vy jste fakt třída. Mam doma prcka 2 měsíce a i pres zdravotní problémy dítěte mam s úřady vse vyřešené:).

Chudák Vaše dite, když si přečtete diskuze tak 99% lidi si mysli ze jste idiot. Nevadí Vám ze děláte ostudu dětem a ještě takto veřejné??

5 2
možnosti
LN

..na odlehčení jeden starší vtípek.....přijde pán na úřad..a paní za přepážkou se ptá .."jméno?"...." kakakakarel zeman."..... "vy koktáte" ptá se paní za přepážkozu...."ne, koktal táta...a matrikářka byla kráva!"

7 0
možnosti
JC

Rodiče, kteří se chtějí doslova za každou cenu vymezovat, nechtějí se přizpůsobit daným pravidlům ve státě, prosazují svůj alternativní způsob života, mají potíže. Místo řešení potíží dále odmítají spolupracovat s úřady. Místo toho se zviditelňují a medializují svůj zvláštní postoj. To, že dítěti vlastně svým způsobem ubližují, jim je jedno.

Jak píše dole paní Majová - není mi jich vůbec líto.

4 6
možnosti
Foto

Na blogu se mi to až tak nejevilo...ale z článku na idnes vnímám to, že nejspíš úředníci neví a rodiče, místo aby se domluvili jak z té šlamastyky ven, tak odmítají, dohadují se. Nějak mi jich není líto.

7 2
možnosti
JS

To je kaviarovej toust. At prinese test DNA a je po problemu. Nedivim se matrice, ze dite nezapise, taky bych to neudelal. Tyhle alternativni lidi co musi za kazdou cenu nejen proti proudu, ale hlavne proti selskemu rozumu nenavidim. Taky nemam rad prehnanou byrokracii, ale tohle je zrovna pripad, kdy ma duvodne opodstatneni.

7 0
možnosti
JN

Co myslíte tím, že jdou proti selskému rozumu?

2 1
možnosti
MS

V článku tady na iDnesu je jedno zajímavý a zásadní info - těhotenská průkazka obsahuje prý jediné potvrzení a to pouze ze čtrnáctého týdne těhotenství, tedy z doby, kdy byla vystavena. Trochu málo, že? Tudíž už se těm průtahům moc nedovím. 

Chápu, že se rodiče nyní již zatvrdili, ale problém vznikl primárně na jejich straně. Takže až budou chtít pro malou pas, nebo nedej bože nějakou operaci, už to spraví jen test DNA.

3 0
možnosti
LV

Kdybyste paní Milado četla pozorně, věděla byste, že sice v TP je pouze jeden záznam, ale další vyšetření byly do TP vkládány formou přílohy (potvrzení o vyšetření na papírech). Úřady mají potvrzené i tyto všechny návštěvy lékařů.

Na testy DNA nám úřady bohužel vůbec nereflektovali.

2 2
možnosti
JO

Snad jenom chybelo to vysvetleni proc chce matrika znat puvod ditete a ted uz se zacnou rodice ditete chovat normalne.

Zákon o matrikách má na starosti Ministerstvo vnitra. „Jasné doložení původu dítěte není samoúčelné. Je reakcí na závažnou formu trestné činnosti, kterou je obchodování s lidmi,“ upozornil za rezort Břetislav Oliva.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/domaci-porod-rodny-list-matrika-dni-/domaci.aspx?c=A140729_190648_domaci_hv

1 0
možnosti
JN

Oliva si nevidí do úst, proč mají k dispozici všechny ty registry ztracených dětí, proč mají k dispozici hlášení z mezinárodních pátrání a další a další formy spolupráce a papírování, které jsme jim museli zaplatit?

A aby toho nebylo málo, tak se řeší, že ženě po porodu nebyla poskytnuta zdravotnická péče. Asi ji nepotřebovala, proč je to najednou třeba, když pořád posloucháme ty stesky, jak je třeba zavést poplatky, protože nám lidé lezou k doktorům zbytečně. A najednou nám tam zase lezou málo a měli by chodit víc a víc a pořád. Dobrej blázinec.

4 4
možnosti
RB

Úsměvné mi to příjde. To je úplně to samé, jako kdybych přišel přihlásit koupené auto a místo velkého techničáku bych pouze úředníkovi ukázal z okna na auto s tvrzením támhle to je moje a teď mi vydejte malý techničák. ....Asi by mě poslal někam že? A ani bych se mu nedivil. 

Celé tohle kličkování těch rodičů je divné.

11 0
možnosti
Foto

V článku na idnes se píše, že matka byla na kontrole jednou ve 14. týdnu. Prostě alternetivní matka i otec se vším všudy. A zřejmě i problémisti za každou cenu. Chtěli svou čtvrthodinu slávy, mají ji.

9 2
možnosti
TH

A co porodni asistentka? A co porod? A co zdrave dite?

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS