Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Alespoň KFC ví že existuje nějaký Michal Ožuch ;-) a autor by měl ocenit že odpověděli. Ono zaměňovat pojmy jde velice lehce - firma jako firma, a vyznat se v daňové otázce také není úplně jednoduché. Jsem zvědavá jak autor Ožuch bude oponovat Rozhodnutí o závazném posouzení správnosti zařazení DPH od Generálního finančního ředitelství v Praze.

2 0
možnosti

Jakou autor původního článku si dovolím reagovat na níže uvedené komentáře :)

1) AmRest je polská společnost. Stejně jako Microsoft je společnost americká. Úplně jiná věc je to, že AmRest i Microsoft jsou u nás zaregistrováni jako daňové subjekty, aby zde mohli legálně podnikat. Nic to nemění na jejich původu. To jsem myslel svým označením.

2) Ilona Ernestová: co jste se snažila objasnit? Jen jste napsala pár průpovídek bez jakéhokoliv argumentu, o který byste se opírala.

3) Za svým původním článkem si stojím a jakmile dostanu informace z finančního ředitelství celou záležitost rozvedu a hodlám prokázat, že společnost AmRest zákony porušila a porušuje dále a výrazně poškozuje svými daňovými úniky svou konkurenci, která daně platí poctivě (nebo alespoň poctivěji)

0 0
možnosti
Foto

Máte zálusk na nějakém podílu, nebo výpalném?  Nebo je to osobní?

2 0
možnosti

Vážený provozovateli. Nejjednodušší bude, zveřejnit kamerové záznamy za jeden den a účetnictví. Na kamerách bude zcela jasně vidět kdo si bere "stravu" s sebou, kdo na tácu a jak se tato skutečnost projevuje na účtenkách. Jinak si můžete psát co chcete a nikdo vám neuvěří.

1 1
možnosti

Kde jste se dočetla, že je třeba doložit, zda si zákazník bere stravu "to go" (abych použil to Am v názvu) a který si sedá. Vy víte, jak zní výkad GFŘ?

2 0
možnosti
Foto

Velice oceňuji, že jste se ozvali a uvedli to na pravou míru. R^

Dosti mi vadí, když blogeři i diskutéři někoho nařknou, a přitom o daném tématu nemají ani páru.

Já jsem pod dotyčný článek napsala příspěvky, kde jsem se to snažila objasnit. Nicméně diskutéři si tam stále mleli svou: ve stoje, v sedě, u stolu, venku, atd.

1 1
možnosti

J77a80n 23S15o75u50k32u35p

4. 6. 2014 14:21

AmRest polská společnost samozřejmě je, autor toho komentáře o AmRest s.r.o. nepsal. Když už chcete být tak pynktlych.

0 0
možnosti

Kdyz uz pintlich, tak zrejme autori chteli rici, ze KFC v Ceske republice jsou provozovany spolecnosti AmRest sro., tedy ceskou spolecnosti. Puvodni autor psal totiz o provozovatelich restauraci KFC a z kontextu plyne, ze KFC na ceskem uzemi.

2 1
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik