Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Zrovna včera vyšly va Frankfurter Allgemeine Zeitung dva články. Jeden byl o muslimech v Německu, kteří pohrdají německými soudy a chtějí se sami starat o spravedlnost a druhý podobný o problěmech, které má s muslimy německá policie. Dost otřesné články. Myslím, že je třeba si uvědomit, že islam není náboženství, ale společenský systém a že se nikdy nepoddá.

19 0
možnosti
VF

S tím nezbývá než souhlasit. Pokud by to byla jen víra, není žádný problém. Ale islám jako takový přináší nedemokratický systém, který je s naším naprosto neslučitelný.

11 0
možnosti
JS

Zásadně jsem pro zrovnoprávnění křesťanství a islámu. Stejně tak, jako mohou chodit ženy  v islámských zemích v minisukních ať mohou chodit  muslimky zahalené u nás.

8 1
možnosti
MK

A on islám snad není v Evropě rovnoprávný s křesťanstvím? 

Za to v islámských zemích křesťanství není rovnoprávné s islámem a o nošení minisukní si tam ženy mohou je nechat zdát. S výjimkou Libanonu, kde je zvláštní uspořádání země a pak Emirátů, kde minisukně nosí cizinky, či letoviska v arabských zemích. A například v Casablance,když potkáte ženu v  minisukni, tak je to vždy cizinka

1 0
možnosti
JF

Proč soudruh politruk Ostřanský nenapíše stručně  "islám mě živí, nedám na něj dopustit"?

11 1
možnosti
PH

Ta reakce by měla být oboustranná. Jděte zavádět a propagovat  křesťanství do muslimkých škol, určitě se dočkáte vřelého přijetí.

10 0
možnosti
Foto

Není to tak dávno / a možná je to dosud /co v příhraničí v Rakousku a Německu byly v obchodech česky psané cedule ve kterých žádali čechy aby nekradli.

Jinými slovy podle pár českých zlodějů hodnotili všechny čechy.

Podobně to vidím s Islámem-je tam pár fanatiků podle kterých hodnotíme všechny muslimy

1 10
možnosti
Foto

Áno - to vykládejte v Madridu, Londýně, New Yorku, Bostonu.....

3 0
možnosti
Foto

Polemizovat s věcnými faktickými argumenty prostřednictvím podobenstvích je klasická demagogie těch, kteří potřebují propagovat své ideologické názory a nemají srovnatelná fakta, respektive se jim záměrně vyhýbají, neboť by vyšlo najevo, že oponent má pravdu.

TO JE obecné formulování jednoho z principů polemiky vs demagogie.

Konkrétně, je sice v rámci volání o mnohostrannosti hezké mluvit o tom, že slon je více než ucho, ale zároveň je dobré zamlčovat, že slov rovněž vyměšuje. ;-)

6 1
možnosti
Foto

Že jsem tak smělý - ten váš The Oriental Institute a Academy of Sciences of the Czech Republic sídlí ve které zemi?

8 2
možnosti
Foto

Pardon, omyl mělo tam být plusko! Sory.

1 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik