Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Viděl bych to asi nějak tak.....Jak řekl pan Benjamin Kuras ( český spisovatel žijící v Londýně ) Islámští imigranti jsou JEDINÍ imigranti, kteří se nechtějí přizpůsobit hostitelské zemi ale chtějí ji přetvořit k obrazu svému. No není to ujeté 8-o ?

1 0
možnosti
RB

Ostřanský, ukážeš tuhle krásu tolerantního islámů náctiletým? http://themuslimissue.wordpress.com/2014/04/05/saudi-stitch-the-mouth-and-eye-shut-with-thread-on-his-christian-foreign-maid/  Prej arabista, to je teď eufemismus pro pátou kolonu?

0 0
možnosti
Foto

A proč nedáte ve školách rovnou prostor i Svědkům Jehovovým?S islámem je to prašť jak uhoď! Rv

2 1
možnosti
Foto

Pokud splní zákonné podmínky proč ne

Např. odmítání transfůze i u kriticky ohrožených dětí je silně na hraně

0 1
možnosti
PH

Náboženská výuka ve školách byla už dávno zrušena, ve školách nic takového jako propagace islámu a vymývání mozků dětí tedy nemá co pohledávat !!

2 1
možnosti
Foto

Lžete.

Náboženství se naprosto běžně na školách vyučuje jako to nepovinný předmět.

Navíc základní seznámení s  náboženstvím je i v povinných osnovách

0 3
možnosti

Každý můžeme něco málo udělat, třeba tady...

http://www.petice24.com/ustredi_muslimskych_obci

1 0
možnosti
MS

Těšil jsem se na polemiku s článkem L. Lhoťana - a nic; jeden o koze, druhý o voze.

LH píše o propagaci kontroverzních částí islámu a negativních zkušenostech v evropských zemích, BO píše o redukování islámu na mezní události v muslimských zemích a teroristické útoky. Kde udělali soudruzi z NDR chybu?

Chápal bych snahu o srovnání pozitiv a negativ v muslimské a evropské kultuře a hledání jejich kořenů, ale to přesahuje horizont tohoto krátkého textu.

1 0
možnosti
EC

Pane Ostřanský, Vy si zajisté budete hájit svůj projekt, já osobně v něm ale vidím nebezpečí, do kterého vědomě ženete národ a co nejhorší, jeho budoucnost, to jest mladé lidi. Celkem si dovedu představit, jak bude tento projekt ve školách prezentován a jde na mne z toho mráz. Na všem se jistě najde něco dobrého, na islámu, ale aby jeden hledal velmi pozorně. Stačí se jen zmínit, nerovnost pohlaví, státem dovolované mnohoženství, nesvoboda žen, vraždění, či drakonické tresty pro odpadlíky od víry a homosexuály. Bylo by tedy spravedlivé, kdyby byla naše mládež poučena třeba i o tom, jaká práva by jí zůstala, kdyby dejme tomu v islámu žila. Popisovat krásu minaretů, pohostinství lidí a nějaký místní folklór není fér. To by z toho Vašeho pomyslného slona mohli naši mladí lidé vidět jen jeho dobrácké oči, ale měli by vědět, že tento slon dovede též snadno rozdupat, zašlápnout a ničit.

7 1
možnosti
Foto

Velká část z toho co píšete je provozována i v nemuslimských zemích.

A když pominu otázky křesťanství v čem konkrétně je nebezpečné mnohoženství?8-o

Není to tak dávno co např. ve Švýcarsku neměly ženy volební právo / cca 30-40 let zpět/-ani v Evropě dosud není všude rovnost pohlaví

0 3
možnosti
EN

E95m17i61l 56N11o55v32á35k

8. 4. 2014 15:50

Snad máme ještě právo s panem Ostřanským nesouhlasit.  Strach z islámu není iracionální. Ale racionální. Když se podíváte do světa, politický směr islamismu vyrůstá na islámu. Vede války, vraždí křesťany - Sýrie. Sebevražední atentátnící jsou jen špička ledovce. Podhoubí je základ a je mnohem skrytější a větší. Kultura, kde žena nemá bez "muže" právo ani cestovat dál jak 1den cesty velbloudem je zaostalá a nepřijatelná pro Evropu natož ČR!

11 1
možnosti
PP

Navíc islamismus je dosti nejapná nálepka s cílem uměle vytvořit šuplík, kam by se z islámu zavřelo vše ošklivé a mohlo se tvrdit, že islám je fajn. Přitom, kdo trochu zná islámskou věrouku, ví, že prvním islamistou, co vedl války, vraždil, loupil, zotročoval atd. byl už Mohammed, vzor všech cností k následování pro každého muslima. Islám je ideologie, kde náboženství je jedna složka vedle politické, sociální, právní atd., má ambici ovládat, řídit a podřídit celý svět. Ostatně islám svět nemuslimů přízračně nazývá dar al harb (dům války), tedy území, které se pro islám dobývá...

10 1
možnosti
Foto

Pane Ostřanský, vy píšete, že: ,,redukování islámu na krvavé záběry teroristických útoků je zavádějící." Ano, je to zavádějící, stejně tak jako to, co se chystá na českých školách. Jestliže by v tom projektu kromě "krás islámu" (i když já na islámu moc krásy nespatřuji) sdělili i ty nehezké věci, pak by to bylo objektivní. Budou informovat o nerovnoprávnem postavení žen v islámu, o vraždách ze cti, kamenování, znásilňování, obřízce malých holčiček, vdavkách od devíti let, o právu šaría, džihádu, atd.? Myslím, že ne a že to bude jenom propaganda. Nedivte se, že rodiče svým dětem nechtějí nechat vymývat mozky.

14 0
možnosti
PP

No tak na ukázku, o džihádu už informují na těch svých stránkách, že vlastně ten násilný džihád je jen takový podřadný, a malý a nepodstatný a nepraktikovaný a  vlastně by se o něm vůbec nemělo mluvit. Mimochodem, přednášet o něm bude konvertitka "Gamal" Richterová, co se nedávno vrátila z nalévárny islámu v Kataru a má napojení na Brněnskou mešitu, kde se káže o povinnosti bít děti, co se nemodlí k Alláhovi, o vraždění Židů, o tom že demokracie je západní blud atd...

http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/24079-brnensti-muslimove-chteji-stavet-druhou-mesitu-demokracie-je-vsak-podle-nich-blud/

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Pobijte-Zidy-musi-mit-strach-Kazani-ceskeho-muslima-vydesilo-politiky-216375

9 0
možnosti
PP

Naprostá odpornost, cílené vymývání mozků dětem o krásách islámu. Příklad- přednáška "cesty českých mladých žen k islámu", kde zapálené konvertitky k islámu budou tlačit dětem do hlavy, jak je islám fajn. Kdo si z idnes pamatuje vlnu blogerek z řad konvertitek cca před 2-3 lety (Diartová, Jíchová, Ajša, Ljapina atd atd.), ví o čem mluvím. Ano, zde se jim dostalo jen výsměchu, ale 10-leté dítě nebude tak odolné, zvláště když to ještě správně usměrní a podpoří multikulturalisté, kteří ten projekt spolu s muslimy vedou.

Mimochodem, přednáška "cesty českých mladých žen od islámu", kde by exmuslimky dětem vyprávěly o zkušenostech s odvrhnutím islámu a zkušenostech s reakcemi muslimů, kdy jim i v ČR bylo vyhrožováno smrtí, v takovém multikulti brainwashingu o krásách islámu samozřejmě nemá místo.

12 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS