Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

stejná zkušenost vloni v Liberci, naprostý vypatlanec terorizoval autobus, hulil, ničil zařízení, a to byla poslední kapka...cestou zpět jsme se málem porvali, neboť ostatní v autobuse koukali před sebe a chtěli to mít za sebou, byl to DĚS a poslední výjezd autobusem Viktorky... a to jí fandím RvRv!RvRv

10 2
možnosti
VH

stejná zkušenost vloni v Liberci, naprostý vypatlanec terorizoval autobus, hulil, ničil zařízení, a to nyla poslední kapka...cestou zpět jsme se málem porvali, neboť ostatní v autobuse koukali před sebe a chtěli to mít za sebou, byl to DĚS a poslední výjezd autobusem Viktorky... a to jí fandím RvRv!RvRv

3 2
možnosti
Foto

Co jste jako čekal? Že pojedete na výjezd, sednete si na zadek a budete mlčky sledovat fotbal? Fandění je vždy o spontánních reakcích a fanatizmu.

Vaše kritika pyra je hloupá. Pyro není zločin a dokáže udělat na fotbale dobrou atmosféru, i když co jsem viděl z fotografií, tak Hradci se z toho povedlo udělat pálení pneumatik. Každopádně ti fanoušci a ultras alespoň klub podporují po celé republice a jezdí za nimi i jinde než jenom na titulové utkání, tvoří choreo a fandí po celý zápas z čehož Vám zřejmě třeští hlava. To pak radši choďte do divadla.

8 29
možnosti
OS

Aha, takže být ožralý jako dobytek, surově napadat ostatní lidi, popřípadě ničit autobus, to je to pravé fandění. Tak o tom to je.

Je k smíchu, jak se ti hlupáci v okolních zemích chovají i na fotbale slušně, jak se nebojí přivést i děti. Oni vůbec nechápou, o čem fotbal je!

29 3
možnosti
Foto

I65v81a80n 81M53a57r43e94k

3. 6. 2013 21:45

!!Naprostá pravda souhlas s autorem >>>V úrovni fotbalu 40 ! ! ! roků za Anglií a stejně tak je to i s fanoušky (pokud se ale tito primitivové tak dají vůbec nazvat ? ! ? ! ) takové výstřelky tam byly opravdu před 40 lety a dnes? Můžeme jít do háje s celým naším trapným fotbalem a s magory na tribunách taktéž !! Rv Rv Rv

13 6
možnosti
Foto

To by ještě tak chybělo, abychom "fandili" jak v Anglii. Tam se totiž fotbal stává postupně divadle. Žádné pyro, kotle a ani choreografie. Světlou výjímkou jsou fanoušci Liverpoolu.

5 16
možnosti
RB

Mám v Plzni dva kolegy, kteří na fotbal na rozdíl od autora chodí pravidelně. Chodili už v době, kdy se Plzeň slavně zachraňovala v lize "senzačním" vítězstvím v posledním kole na Spartě. Objedou i většinu venkovních zápasů "svojí" Viktorky. Ale taky vím, že jezdí vždycky vlastním povozem. Jejich líčení hromadných výjezdů přibližně odpovídalo tomu, co je v tomhle článku. Moje zřídkavá zkušenost praví, že je to v jiných klubech pochopitelně velmi podobné. A musím dodat, že mě, ani ty dva Plzeňáky, to nijak nepřekvapuje a vlastně už ani nepohoršuje.

14 0
možnosti
PD

holt jsme prasečí národ, tak se podle toho chováme...

6 3
možnosti
DN

Příležitostný fanoušek, co fandí klubu jen když hraje o titul ???? Chci bejt slušnej ve vyjadřování tak Vás nebudu komentovat , když nemáte odvahu se pod svůj výtvor podepsat.Rv

6 16
možnosti

Excesy na fotbale nastanou a fans také nejsou žádní zlatíčkové, ale tohle mi připadá jako recenzce rockového klubu od jeptišky která předtím nikdy v životě neopustila klášter.

6 12
možnosti
MM

Nikoli, tak jak je napsáno v blogu, tak to chodí. Stejně tak se chovají naši ultrass, respektive jejich vypitá část.

3 1
možnosti
PD

To je hrozné čtení, i když si nemyslím, že by všichni byli takový a že na výjezdech třeba ven na LM nebo EL se chovali jak dobytek...já osobně jsem zažil v Německu, když hrál Bayern Mnichov ligu (nevím už s kým, je to už 6let)...fanoušci také zpívali chorály, a byla jich opravdu hromada, ale že by se chovali jak popisujete, to opravdu ne, bordel nedělali, ani se neprali a snad ani žádné těžkooděnce nebo něco podobného jsem výrazně nezaznamenal...jinak nedávno, když vyhrál francouzkou ligu PSG a hořela celá Paříž, trvalo to snad týden, takže to, co popisujete, je ještě dobré...

5 1
možnosti
MM

Paříž nehořela kvůli fotbalu....

3 2
možnosti
JS

J74a55n 26S35o13u26k14u92p

3. 6. 2013 18:01

No možná by bylo dobré soudit scénu v trochu větším kontextu, než po jednom výjezdovém kole - kde bylo navíc snad předem jasné, jak to bude vypadat. Jinak ok.

5 3
možnosti
VV

Předem jasné ?!  O to smutnější.

6 3
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik