Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

zeman je slaboch , nemá tu odvahu aby pověsil na Hrad vlajku Lež vítězi . Přitom právě tato vlajka by ukázala celému světu jakého jsme si vlastně zvolili presidenta

16 14
možnosti
PJ

Pane Hřebejku, děkuji za Váš společenský postoj. Lépe bych to nenapsal.

18 19
možnosti
PU

Chybí mi tu v diskuzi příspěvek někoho, kdo nezapomíná na spojení Karla s Kalouskem, takto likvidátorem občanů, důchodců, majetku státu a podporovatelem zlodějin všeho druhu.

To je hlavní důvod nezvolení K.S. prezidentem. Zemanovi jeho vlastnosti, charakter a metody nevyčítejte. Možná pragmaticky, možná náhodou využil co se dalo. Jako ostatně všichni. Ale opakuji - spojenci Kalouska dát hlas nedokázala většina voličů. Co je na tom odsouzeníhodného (natož označitelného za prasata - jakkoliv se to teď snaží Hřebejk bagatelizovat).

Dzep

24 15
možnosti
OM

Ano, je tu spojení Karel - Kalousek, ale veřejně známé a nikdo to nepopíral, jako vztah a podpora dvojce Zeman - Šlouf... takže ohledně tohoto si mezi oběma kandidáty volič opravdu nevybere, protože Kalousek a Šlouf, to je z bláta do louže, akorát Šlouf toho nakradl daleko víc a měl jasný vazby na mafiána Mrázka, což vám určitě taky nevadí ;-)

15 14
možnosti
Foto

Když vezmete do úvahy tři poslední lednové průzkumy CVVM (spokojenost se  situací, vládou a volební preference), tak je velmi podivné, že pan Schwanzerberg jako vládní kandidát získál více hlasů než činí počet vládních politiků. Ve skutečnosti ty podvrhávané tzv. lži vyprovokané médii a jeho volebním týmen ten rozdíl snížily na minimum.

Pana Zeman se dostal do hluboké defenzivy.

7 3
možnosti
HM

pan Hřebejk ,říká to co si to myslí většina  Českého národa ..z volební kampaně Miloše Zemana vyplouvají a budou vyplouvat povrch  křiváctví, demagogie, lhaní, zesměšňování, nečestnost,   směsice  všeho možného, s čím by kdejaký politik, natož pak kandidát na prezidenta státu ztroskotal v jiné vyspělé demokratické zemi. Já  osobně  už slyším hlasy ,kteří začínají litovat ,že Zemana volili...

16 15
možnosti
BM

Vzala jste mi to z úst, respektive z klávesnice. A těch lidí bude přibývat.... Věřím, že do roka bude mít pana prezidenta plné zuby kdekdo.....

8 7
možnosti
JZ

Já zrovna pana Hřebejka nemusím, je to vulgární , nevychovaný klacek, který by za svá slova zasloužil ,jak se říká na holou.V každém případě,  jeho počin ho didkvalifikuje a nelze o něm tvrdit , že patří mezi intelektuály.Tak se vyjadřují jen a jen neslušní, opovrženihodní jedinci.Nu a režírovat by mu snad mohlo být umožněno jen volské potahy někde v zapadákově.

9 9
možnosti
BM

Že řekl svůj názor, tak s ním opovrhujete. Podívejte se, já například nesouhlasím s postojem paní Bohdalové, ale pořád si jí vážím jako výborné herečky...

3 4
možnosti
Foto

M55a66r31t59i67n 77Š36i85k

7. 2. 2013 10:08

Ano, správně. Ožrala ožralu pozná. Když to ze sebe "pan režižér" totiž zvracel, bylo až moc poznat, že stejně jako dědek z Vysočiny si rád přihne. Více k vidění zde http://www.youtube.com/watch?v=ivKwQ75EkjM  Nu a protože si tato "osobnost" vůbec nic nedělá z ohlasů veřejnosti, musel se nám tu veřejně vyzpovídat. Tak na zdraví! pane režižére......

9 8
možnosti
MK

V řadě první - zjevně nacamraný Hřebejk háže prasaty a teď vyčítá Zemanovi opilství. Za druhé - volil Zelené, čímž prokázal obrovskou míru nevkusu a politické dezorientace. Za třetí - Šlouf nebyl tajemníkem městského výboru KSČ, to byl Štěpán, alébrž předsedou ONV na nějaké Praze, a prej byl z těch rozumnějších.

.

Kulturní fronta jsou zfanatizovaná růžová prasátka.

11 10
možnosti
PS

P18e51t22r 88S60k10á81l75a

7. 2. 2013 10:34

V první řadě Hřebejk Zemanovi opilství nevyčítá, pouze konstatuje, že ožrala ožralu prostě pozná.

2 1
možnosti
Foto

cituji: "K této vládě se nebudu vyjadřovat, volil jsem Zelené"

On volil ekofašisty a dovolí si tady druhé poučovat???? ;-O

7 7
možnosti
PP

P72e79t48r 27P24á88l55k19a

7. 2. 2013 10:48

to takhle kádrujete každýho kvůli tomu, koho volil?

Pokud nahradíte zelené jakoukoliv jinou stranou a použijete jinou nadávku, můžete to vaše oduševnělé doporučení dávat komukoliv.

2 2
možnosti
AP

Vsechen tento radoby vzdelany a kulturni póvl se vzdycky snazi ze vseho vylhat, stejne jako ty ruda a hneda prasata. Je to vsechno jedna pakaz, at to ma jakou chce barvu, vsichni jen koukaj , koho by podojili a mamon vitezi. Hanba vsemu takovemu, vcetne tebe Hrebejku !

8 11
možnosti
FE

On není rádoby. On je vzdělaný a kulturní a vy se naučte psát háčky a čárky.

10 5
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik