Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Rudohnědá glosa pana Hřebejka, každý má právo onálepkovat si druhé. Nejen pan celebrita.

13 11
možnosti
TH

Ta hneda tam sedne...

3 4
možnosti
TK

Já teda nějak nechápu ten humbuk okolo. Že Hřebejk svým označením nemyslel voliče, ale právě lidi typu Šloufa, je snad jasné každému, kdo má aspoň kousek mozku v hlavě. A to, že ti jmenovaní (Zavadil etc.) jsou připodobňováni k prasatům (prosím nemazat, je to jaksi nosné téma článku a celého sporu) je naprosto legitimní.

10 15
možnosti
RH

souhlas. Sice mi to smázli, ale snad to tu chvíli vydrží.R^

5 7
možnosti
RK

Pane Hřebejku, do 26.1.2013 jsem Vás měla ráda, stejně jako Vaše filmy a naivně si Vás  glorifikovala. Od Vašeho vystoupení se stydím, že jsem s Vámi byla v jednom táboře. Tolik  neschopnosti smířit se s porážkou, demagogie a zloby, kterou jste doslova dštěl kolem sebe, jsem snad viděla jen ve filmu. Věřte, že spoustu svých přátel, kteří volili Miloše Zemana za prasata nepovažuji a považovat nebudu.Vážím si jich. A nejen proto, že na rozdíl od Vás, fašistické i komunistické metody zažili přímo na vlastní kůži.

Vás si od 26.1.2013 nevážím.

20 11
možnosti
JK

J69a17n 86K83l18á96s84e85k

7. 2. 2013 13:52

Hřebejk nezažil komunistické metody?

4 9
možnosti
JP

J79a62n 95P85a30p12e40ž

7. 2. 2013 13:17

Myslím, že Honza Hřebejk svou prací celou řadu let celkem jasně dokazuje, jak moc si váží upřímnosti a pravdy, a jak moc respektuje a váží si i tzv. obyčejných lidí, kteří mají své problémy, své hříchy a své rozhárané životy. Každý, kdo zvedá prapor spravedlnosti a odsuje jeho nesouhlas se způsoby vedení kampaně, by si asi měl uvědomit, že téměř nikdo z nás není černobílý a téměř nikdo z nás nedokáže 24 hodin denně přesně formulovat svoje názory. Snadno se vytrhne věta z kontextu a tichou poštou se z ní stane věta úplně jiná, která pak nadzvedne ze židle mnoho lidí.

Sám jsem ve druhém kole vhodil prázdnou obálku a rozhodně nepatřím k fanouškům pana Knížete, protože jej pokládám za úplně stejný produkt naší minulé politiky, jako pana Zemana, jen obal se zdá být milejší a některé suroviny se zdají ekologičtější, bohužel nebezpečí pro zažívání je úplně stejné. Přesto musím uznat právo každého, volit koho chtějí a právo Honzi Hřebejka veřejně se k tomu vyjadřovat. To je drobné kouzlo demokracie, že holt ne všichni budou mít na věc stejný názor jako já. Pokud jej nedokáži přesvědčit argumenty, není to jeho chyba, ale slabost mých argumentů nebo moje malá schopnost je prezentovat.

Jsem si jistý, že až tohle všechno okorá a vyšumí, budou i ti, kteří vidí Honzu Hřebejka tak negativně, vnímat radost a optimismus, který rozdává svou prací. A já mu za to moc děkuju.

13 19
možnosti
VV

Pane Hřebejku, napsáním svého vysvětlení - nevysvětlení nic nezměníte na faktu, že se to snažíte popírat. Jste jenom balamutič, nic vyřčeného veřejně se už tak nějak nedá vzít zpět. Že je ale nanejvýš nenoblesní Váš slovník a ještě nenoblesnější je následně vysvětlovat, co jste vlastně řekl, je nabíledni. Pan Karel. S. to v těch duelech dělal též. "Noblesně" Rv:-)

19 14
možnosti
Foto

No a, Vy byste se nebranila? Kdyby nekdo o Vas rozsiroval lzi?

5 14
možnosti
LS

Nejen Zeman měl demagogické výstupy ve své kampani. Pan kníže taky vyprávěl některé věci účelově. Ovšem to už pan Hřebejk neviděl. Nazvat Beneše válečným zločincem i když dodal ke vztahu k dnešní době, je od člověka co uznal Kosovo minimálně plivnutí na člověka co byl zrazen v těžké době všemi spojenci. Je jasné, že budou názory na volby různé, ovšem hlavně příznivce K. Schwarzenberga jsou ve svých vystoupenních velmi agresivní, nesnášenliví až by se dalo říct xenofobní. Podle nich byly volby demokratické, ovšem demokracie padla když nevyhrál Karl. Takže buď se s tím srovnají a nebo se budou chovat tak jak by se chovali lidé v diktaturách typu KLDR.

19 11
možnosti
RH

kníže nazval Beneše válečným zločincem? Prosím link.

11 18
možnosti
RH

Vážený admine. Pokud cituji z blogu termíny jako rudá a hnědá prasata v diskusi, tak se domnívám, že je citace přípustná. Pokud nikoliv, tak bys měl mít stejný metr i na blogery. Nebo si aspoň přečti blog, pod kterým mažeš. Čest tvé záslužné práci při kultivaci diskusí.

6 9
možnosti
RH

koukám, že těch co se to bytostně týká, klikají minus;-D

6 8
možnosti
Foto

Pane Hrebejka mate pravdu a podpasovky a lzi proti Vam frci. No co se muze od komunistu ocekavat. Lhali nam 60 let a lzou dal.

9 15
možnosti
JV
Foto

Proc, ze se brani proti komunistickym lzim? Jeto spis k placi!

7 13
možnosti
JK

J77a98n 89K97l63á28s51e69k

7. 2. 2013 12:32

R^ Ano, když nic, tak se v těchto volbách aspoň ukázalo, kdo jaké hodnoty vyznává. A to je taky dost cenná zkušenost.:-)

5 8
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik