Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P50e16t74r 80H97a66h19n

7. 2. 2013 15:06

Díky Honzo. Sice je to zbytečné, protože vnímaví vědí a ti, co řvou, hulákat nepřestanou, jelikož nepochopí-hlavně nechtějí chápat skutečnosti, které jsou ve článku uvedeny. Souhlasím s každým slovem. Je to divný svět, kde prasata ovládají ovce, ale hlavně je to jiný svět. O dost jiný, než bychom chtěli. Bohužel mají křiklouni jedinou vlastnost, která (kromě jejich množství) je určující. Po vzoru komunistů jsou disciplínovaní...a pak to takhle vypadá na netu, v hospodách i na Hradě...Jsem s Vámi.R^[>-]:-)

10 16
možnosti
JK

J44a62n 84K71l43á42s17e80k

7. 2. 2013 15:09

R^ Psi štěkají a karavana jede dál.:-)

1 7
možnosti
MN

Zajímavé, iDnes smazal příspěvek vyjmenovávající antichartisty podporující knížete s otázkou, jak by je pan Hřebejk nazval. Jestli jich se týká také jeho slušnost. Nebylo tam užito nic ze slovníku pana Hřebejka.

A navíc to smazal, ale neoznačil za nevhodné ani mimo téma. Asi některé věci se nesmí rozebírat ;-)

14 4
možnosti
TK

Taky si myslím, že to tu měli nechat. Takhle pak člověk občas neví, s kým to vlastně diskutuje.;-)

7 3
možnosti
JF

J72i86ř50í 55F55o36g52e76l

7. 2. 2013 14:54

Názor ožraly zůstane názorem ožraly. Přesně jak pán píše. Nic na tom nezmění ani to, že pana Schwarzeberga tlačila na Hrad skupina uměleckých darmojedů.

13 4
možnosti
RH

Doufám , že nemáš televizi, aby ses na ty darmojedy nemusel dívat. Mohlo by se to na tobě nepříznivě projevit;-)

5 10
možnosti
MP

Pozor, naše sousedka Smetáková, má taky jiný názor (na cokoliv). Poznadávejte jí. Hrubiáni všech diskusí - spojte se.

0 5
možnosti
JM

Ožrala ožralu pozná??? To je hezké, že jste se přiznal, ale proč bych měl brát v úvahu názor ožraly, to jako mělo být sdělení, že autor je charakternější ožrala? Nebo, že jeho exkrementy nesmrdí, protože si kupuje narozdíl od Zemana asi lepší chlast? A o voličích nic neřekl? I řekl. Nějak se nám do toho pán réžisééér zamotává. Nebudu moralizovat, ale stejně si myslím, že je jediný umělec, který rozuměl politice byl Ronald Reagan.

16 9
možnosti
Foto

Reagana neznám, ale komentoval jsem to stejně:)

7 3
možnosti
Foto

Hřebejk udělal chybu a teď dělá druhou. Tím směrem, kam vysvětlení směřuje, mají přijímače už dlouho vypnuty. Ti toto vysvětlení nevyslyší.

Levicový elektorát už roky je extrémně citlivý na cokoliv, co příjde zprava a srovnatelně netečný na to, co chodí zleva. Takže zatímco sprostoty zleva jsou jen pochopitelnou emocionální reakcí, zprava to je nehoráznost, kterou je potřeba týdny a měsíce mlátit pravičáky po hlavách. Toto není nic nového, to je standardní situace od cca roku 2006, kdy Paroubek vyzval k ovládnutí Internetu.

12 13
možnosti
VN

Přesně tak , máte pravdu. Já jsem si dlouhé dny lámal hlavu nad tím , kdo tento národ tak šíleně rozdělil a u jména Paroubek jsem skončil také.

4 8
možnosti
MP

VEŘEJNÍ činitelé o názor na sebe (nejen ve volbách) vlastně prosí. Proto je hodnoťte a nechte hodnotit.

Nehodnoťte ale ty co mají na veřejné činitele názor. Že má autor jiný názor než vy není důvodem ke zlobě a urážkám (mimochodem svědčí jen o vás).

Napište si svůj názor do blogu či diskuse o politikovi, nechápu však proč se za názor trefujete do autora.

3 10
možnosti
ZB

Děkuji iDnes, že dala možnost panu Hřebejkovi bránit se proti ubohé demagogické kampani, která se proti jeho osobě rozpoutala.Jak už bylo níže napsáno, jeho výrok je pochopitelný pro ty, kteří mají mozek v hlavě...pro druhé se hodil jen jako odrazový můstek k překroucení jeho výroku a uspokojil je v hledání nepřítele na kterého mohou házet špínu a ukájet si na něm svou nenávist.

10 15
možnosti
MN

To je pořád nějakých řečí kolem nového prezidenta. Výběr volby ve 2. kole byl velmi omezený, protože jeden kandidát byl špatný a druhý ještě horší. A volební kampaně, to už byl vrchol frašky první přímé volby hlavy státu. Ale větší problém než nový prezident je poslanecká sněmovna a senát. Tam se láme chleba, tam vznikají paskvily, které mají mnohem horší dopady. Třeba fotovoltka...

9 1
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik