Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Hřebejkovo štěstí je, že se narodil v době, kdy se narodil. Proto si může hrát na demokrata. Ovšem jím ve skutečnosti není. Dávka fanatismu, zloby a nenávisti, kterou předvedl, je typická pro svazáky z padesátých let. Patrně i Honzík by se se svatým zápalem pustil do podepisování petic žádající trest smrti pro kohokoliv Rv Je to odporný člověk.

28 16
možnosti
PP

Jaký fanatismus, zloba a nenávist . . .co to plácáte? Jen to vše pojmenoval správnými výrazy. Já s ním plně souhlasím.

PS: A ještě bych z nejbližšího okruhu Zemana doplnil soudruha Zbytka, který nás chtěl v roce 1989 rozjet tanky. Tfujtajbl.;-O

20 18
možnosti
JP

Máme, co jsme si zvolili. A děkuji panu Hřebejkovi - jako většině inteligence - za jasný postoj. Musíme se smířit s tím, že vyhrálo vepřo-knedlo zelo, populismus a demagogie.

24 30
možnosti
HB

Takže jste sám sebe pasoval na součást inteligence? To nezní moc inteligentně, spíše velkohubě.

31 21
možnosti
MM

Mimochodem je zcela trapné, když zastánce KS mluví o Zemanovi jako o opilci, přitom zrovna Schwarzenber založil svou kampaň na chlastání po hospodách. Oba dva kandidáti byli volbou horší a ještě horší.

30 10
možnosti
MM

No točit se na tom, že v debatách byl takový nebo onaký je celkem jedno, protožer Zeman vyhrál hlavně díky dlouhodobé známosti, a poměrně konstantnímu vyznávání nějakých levicových hodnot. To prostě Hřebejk a spol neunesli, a tak se teď snaží vytvářet dojem, že vyhrál na základě nějakých nesmyslných debat v TV. NEvyhrál díky debatám, vyhrál díky tomu, že není členem téhle vlády jako KS.

25 9
možnosti
Foto

Takze pomluvy a lzi se nekonaly?

11 12
možnosti
JK

Pro lidi se zdravým rozumem jste vysvětlovat nemusel, proto ty, kteří hrají pohoršené divadýlko to také nemá cenu - nechtějí a ani nemohou příjmout pravdu.

10 8
možnosti
JH

J97a77n 19H40a52v81r17d96a

7. 2. 2013 20:06

Demokracie dostáví na frak.

6 4
možnosti
ZB

Jak se zdá tak má pan Hřebejk nakopáno od motejlů!!!!

4 2
možnosti
AK

Tak jsem si to přehrála a o voličích tam taky nic neslyším. S těmi ostatními máte pravduR^. Mějte se a kašlete na to.:-)

10 3
možnosti
PS

Ǔ jsem sice panu Hřebejkovi poděkoval, ale udělám to rád znovu:)

6 8
možnosti
VV

To je slabé a neakční - pošlete mu děkovní dopis a nechte ho podepsat všemi spolupracovníky, celým kolektivem;-D

12 8
možnosti
MS

nastudujte si napred historii nez tu budete obhajovat neco co je evidentni lez - jak to ze v nekolika prihranicnich okresech vyhral pan KSch???

1 9
možnosti
MS

vazena pani Nemcova a co treba rozdil v tom ze nekdo se za sve clenstvi stydi a stydet bude do sve smrti a jiny je na to hrdy a povazuje ddoby kdy vladly komuniste ua jedinou spravedlivou a spravnou?

9 3
možnosti
MN

A kdo tu dobu považuje za jedinou spravedlivou a správnou. Máte nějaký konkrétní důkaz?

4 11
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik