Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Miš 13

15. 10. 2012 9:14
Ano je to tak....

už sem to psal ve své blogu dávno. Prostý lid ve skutečnosti korupci potřebuje. Potřebuje mít na co nadávat, tak aby zapomněl, že strůjcem svého smutného osudu, je vždycky jen on sám....

5 0
možnosti
C=PV

centrista = politicky vyléčený

15. 10. 2012 9:02
Cituji

"současná vláda udělala dostatečný personální prostor pro to, aby v těchto institucích mohli koncepčně pracovat nezkorumpované týmy lidí, kteří mají skutečný zájem korupční činnost rozkrývat a soudit". Velmi se pletete, to jen náhodné personální protnutí Johna na vnitru, Pospíšila na spravedlnosi, Lessyho na policii, Martince na protikorupční a Šlachty na ÚOOZ dalo možnost něco vyšetřovat. John, Pospíšil a Lessy už za to také byli touto vládou odejíti, na Martince i Šlachtu už jsou tlaky a očekávám nějakou aférku, trestní oznámení v co nejbližší chvíli. Bradáčová to pak sama už nezvládne.

1 0
možnosti
ZA

Spyderco

15. 10. 2012 8:59
Pane Trojan

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Byznysmen-Jancura-Je-to-zlocin-na-lidech-Tuhle-vladu-uz-nechci-245987

Víte, že existuje  Nadační fond proti korupci p. Jančury, majitele Student agency a ten  uvádí, že z nezdaněného hazardu má ministr Kalousek příjem 500 000 000 kč ročně ?!!

3 0
možnosti
SB

Morgiana

15. 10. 2012 8:53
Nemyslím

že lidi stačí vnímat nějaky boj proti korupci, to už by musel někdo být minimálně odsouzen, většina stejně jako já, očekávam pár měsícu vazby, chybu ve vyšetřování a svooboda na věky is tím co ukradli. Udělat si z p. Bradáčové mesiaáše co nás spasí může opravdu pouze lehce retardovany jedinec. Lidem vadí nestálé spílání o utahování opasků , když hlavní představitelé dělají pravý opak . Moje pracoviště má několik od sebe vzdálených budouv. V budově kde sedí hlavní vedení  je neustále blbá nálada , nikdo nechce nic dělat a když jsme se zajímala proc, zjistila jsem ,že hlavně naše vedení se v práci vyskytuje dost sporadicky, a když už tak vysvětlit proč nebudou odměny a jak nebude nic. Na naší budově obě dvě vedoucí jsou dlouho přes pracovní dobu, diskutují s námi  a světe div se je u nás pohoda a neustále se něco tvoří a pracuje , . Jestliže s 60 000 měsíčně vyjdete jen tak tak slušně , pak nechápu jak žíjí lidi za pulku a nedivimse jim , že chteji cokoli co vypada že jim pomuze

0 0
možnosti
LF

Lucie_F

15. 10. 2012 8:48
Tato vláda nebojuje

s korupcí, ale policie bojuje s korupcí. Tato vláda - Kalousek nejvíc - se tetelí strachy, co praskne. Tato vláda nešetří tak jak slíbila, jen rozhazuje a tahá prachy z lidí. Ostatně to umí každý hňup Rozdíl mezi pravicí a levicí je v této republice téměř na nule. Jen populismus je u levicových stran vyšší. Pane Trojane, občas čtěte a zajímejte se o dění v republice více. Přečíst si volební výsledky nestačí.

5 0
možnosti
HD

opportunity

15. 10. 2012 8:49
Re: Tato vláda nebojuje

R^

0 0
možnosti
M

MJFA

15. 10. 2012 8:38
Já bych spíš řekl,

že to nemá s protikorupční politikou zase tak moc společného. Jestli to není spíš tím, že vláda ulevuje vyšším příkmovým skupinám (daně, stropy na pojistném) a potom se hojí na lidech s nižšími příjmy (třicetikoruny, sociální dávky, důchody, DPH, dálniční známky, nájmy...........). A lidi nejsou tak úplně blbí.

2 0
možnosti
MH

kolos.veliky

15. 10. 2012 8:26
Pan Trojan

má samozřejmě pravdu.

Voliči levice dali jednoznačně najevo, že krást se smí a od levicových politiků se to očekává. Jinak by takto volit nemohli. Respektive nutně chtěli volit levici. A když ta nemá poctivé kandidáty, i lump je dobrý.

5 0
možnosti
OOS

Oslíčkové otřeste se

15. 10. 2012 9:00
Re: Pan Trojan

V senátní většinové volbě výrazně uspěli Michálek a Okamura, kteří proti korupci vystupují i konají -- narozdíl od parazitů typu Vondra, Kozumplíková, kteří úplně propadli.

0 0
možnosti
OB

-OB-

15. 10. 2012 8:20
Vy jste si snad něčeho šňupl,

ODS že dělá protikorupční politiku a že nezadlužuje stát? Tak už konečně vytáhněte hlavu z písku a sundujte oranžové (pardón, modré) brýle. ODS kradou jako straky a všemožně se snaží tutlat své zlodějiny. Za to, že se tutlání nedaří podle jejich představ, může fakt, že dorostla nová generace soudců, která není (doufejme, že ne pouze prozatím) spolčena s politickou lůzou.

5 0
možnosti
RM

r_o_s

15. 10. 2012 8:19
hehe.....

Pan Trojan má svůj názor. Jiní lidé mají zase jiný.

Současná vláda říká, že lidé musí šetřit aby nerostl dluh. Současná vláda říká lidem, že musí zvednout daně aby bylo na důchody a aby dluh stále nerostl. Současná vláda reformuje aby dluh nerostl! A co na to říká "dluh"? Vesele si roste dál. V lidech tedy začala klíčit a řádně vyrostla nejistota z budoucnosti. Nejhorší je, že tuto nejistotu necítí jen lidé mladí, třeba cca do 30ti let, ale i současní padesátníci. Co s tím? Natočí pro tyto lidi pan Trojan nějaký film? Třeba s názvem "Nevol komunisty, ty burane..."

Já komunisty nevolil a volit nebudu, ovšem jsem přesvědčen o tom, že jejich preference porostou i nadále. A tento růst není nic jiného než zoufalé volání voličů po změně. Ti lidé nevědí jak funguje financování pojišťoven a nebo jak se udržuje stabilní úrok... Tito lidé ale řeší jak zaplatit za plyn, za elektřinu, za teplo, za vodu...

8 0
možnosti
RM

r_o_s

15. 10. 2012 8:38
Re: hehe.....

Tito lidé také řeší, který si koupí jogurt, který sýr atd. a bohužel se rozhodují dle ceny, což není úplně ideální, že ano?

Někdo může říci "jezte zdravě", ale není rozdíl dát za jogurt 5 Kč a nebo 20Kč a více? Pro rodinu to v nákladech za týden jistě rozdíl je. Pak ještě média řeknou, že jsme vlastně východní blok, takže společnosti nám dodávají potraviny z náhražek a ne z toho z čeho se mají dělat. Co si z toho mají tedy lidi vzít? Z toho plyne přece jen frustrace. Nakonec se tedy lidé obrací s myšlenkami do minulosti, kdy sice nebylo zboží tak k dispozici, ale práce byla a na energie bylo. Lidé si totiž řeknou, že nepotřebují červený toaletní papír vonící po jahodách, když nemají peníze třeba na kvalitní boty...

Ale máme šetřit, to je hlavní.

Naší rodině se povedlo snížit třeba spotřebu plynu za posleních 10 let na cca třetinu.  Platíme snad méně za plyn? Naopak, náklady neustále rostou... Je to jinak s vodou a elektřinou? Není, je to stejné....

11 0
možnosti
JM

nepohodlný energetik

15. 10. 2012 8:13
Paroubek prý dostal tři hlasy a manželka mu vyčítá milenku..

;-D

0 0
možnosti
AT

pája_

15. 10. 2012 8:17
Re: Paroubek prý dostal tři hlasy a manželka mu vyčítá milenku..

že by jeho bývalou?

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik