Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Stone_Pilot

15. 10. 2012 11:23
Levici jsem nevolil a volit nebudu

Volil jsem v minulých volbách ODS, protože se zavázali k rozpočtové odpovědnosti. Po 2 letech nám předvedli, co to znamená - s penězi neumí vyjít zrovna tak jako socani a řeší to jak? Zvyšováním daní, tak jako socani. Ještě mají 1 a půl roku na reparát - pokud konečně začnou dělat, co slíbili, tak je možná ještě někdy volit budu. Ale teď to nešlo - jeden korupčník v base, to je fakt dost málo na to, abych jim to hodil navzdory porušení všech slibů. S "mobilisací" jděte do háje, to už tady jednou bylo. Pokud se pravice neprobere a nezačne se chovat jako pravice, jsme holt odsouzeni mít rudou vládu. Ne proto, že by střední třída začla volit levici, ale protože nebude mít komu svůj hlas dát. Ale není to fakt vina voličů, pane Trojane.

2 0
možnosti
D

DMNTNCNSRJDTDPRDL

15. 10. 2012 14:02
Re: Levici jsem nevolil a volit nebudu

Naprosto respektabilní a rozumný názor. Konečně nějaký "pravičák", který to má v hlavě srovnané a negegle pořád dokola kraviny typu zadlužování dětí, nutnosti reforem atd.

Uznávám i jako už delší dobu levičák...

0 0
možnosti
IH

kesouf1

15. 10. 2012 10:48
pane trojane

myslím, že se naprosto mýlíte v závěrech svého přemýšlení - jediným viníkem této situace jsme my sami a především všichni ti rádoby pravicoví politici, co jich jenom u moci bylo. vždyť , kdyby se chovali slušně a tak bezuzdně nekradli a  nelhali, myslíte, že by je normální lidé nevolili dále ? skutečnost je však taková, jakou jste popsal i vy, lidi se naštvali, chtějí změnu a to jakoukoliv. moc už nebudou slyšet na různé pseudostrany jako top a vv...a moc už nebudou ani přemýšlet - a k tomu všemu je dohnaly ods, kdu, top, vv, zelení, oda a další...

3 0
možnosti
IH

tantemici

15. 10. 2012 11:05
Re: pane trojane

Ještě, že ti levicoví nekradli ....;-D;-D;-D

6 0
možnosti
Z

Zubr007

15. 10. 2012 10:39
Žádost o omluvu

Pane Trojane, chtěl bych vás veřejně požádat o omluvu, že naprosto bez skrupulí lžete o voličích středočeského kraje. Střední čechy byly po skončení volebního období pana Bendla jedním z nejzadluženějších krajů. Zkuste si zjistit základní skutečnosti o kterých chcete veřejně psát.

V tomto kontextu se stáváte naprosto nedůvěryhodným.

4 0
možnosti
D

DMNTNCNSRJDTDPRDL

15. 10. 2012 10:42
Re: Žádost o omluvu

Nemluvě o tunelu brandýské nemocnice apod...

0 0
možnosti
D

DMNTNCNSRJDTDPRDL

15. 10. 2012 10:20
Ano, chápu...

V řadách intelektuálů je holt IN volit "zodpovědné a seriózní" TOPky a jim podobné. Ohánět se, že to děláme pro to, aby nebyly zadlužené děti a podobné kraviny. Za vlády současné "rozpočtové odpovědnosti" se státní dluh navýšil o celou třetinu za dva roky a to i přesto, že stát vzal lidem tolik peněz, jako nikdo od revoluce (DPH, spotřební daně, všelijaké poplatky, škrty na mzdách, škrty na všem možném...). Tak jaképak šetření? Celé je to jen blamáž pro ovečky, tentokráte z řad intelektuálů a rádobyintelektuálů

10 0
možnosti
PD

milda8

15. 10. 2012 13:56
Re: Ano, chápu...

Jachachcháááá - trefené velmi dobře R^R^R^

0 0
možnosti
JA

pefben2

15. 10. 2012 10:13
Čtete to správně

R^R^R^

2 0
možnosti
MM

venenum

16. 10. 2012 20:51
Re: Čtete to správně

v tom případě není naděje na záchranu (neschopnost seberflexe dláždí cestu do pekel)

0 0
možnosti
B

blend

15. 10. 2012 9:47
při vší úctě pane Trojane

co myslíte tou protikorupční politikou???jednoho Ratha ve vazbě a Vondru, Kalouska,Řebíčka,Béma a další běhající po svobodě???to snad nemyslíte vážně tuhle svou úvahu!!!!!!!!!!!

14 0
možnosti
VZ

vaclav13

15. 10. 2012 9:41
A kterou vládu myslíte, pane Trojane?

Máte snad na mysli vládu, jejíž předseda označí za partyzány z května 1945 lidi, kteří se formou všemožných aktivit – nesledujme teď, jak moc účinných – bojovat proti všudypřítomné a všeobjímající korupci? Řekne tohle premiér rozpočtově odpovědné vlády v zemi, kde už si o korupci cvrlikají vrabci na každé střeše, kde se ze všech koutů ozývá hlasité mlaskání žeroucích prasat a kde i ty nejnižší odhady ztrát státních prostředků v důsledku korupce jsou v řádu desítek miliard ročně? Není to spíše náhodou hodno loutky v rukách partiček všemožných kmotrů a kmotříčků?

Máte snad na mysli vládu, jejíž členové a jejich podřízení důsledně zametou s každým, kdo by se snad odvážil strkat nos do kmotrovkých kšeftů? Seznam lidí, co doplatili na to, že se snažili bojovat proti všemožnému šlendriánu, by byl hodně dlouhý. Někde na začátku bude potenciální senátor pan Michálek z kauzy Drobil-Knetig. Vzkaz voličů srozumitelný i pro blbého a jsem proto moc zvědav, jak jej páni v ODS přečtou.

5 0
možnosti
VZ

vaclav13

15. 10. 2012 9:42
A kterou vládu myslíte, pane Trojane? - 2

Na pomyslném Olympu se pak zcela jednoznačně nachází Nečasem bezprecedentně vyhozený exministr Pospíšil. Opět zde máme naprosto jasný vzkaz voličů. No a někde u konce toho seznamu bude policejní prezident Lessy a (ODS)třelený šéf pražského dopravního podniku, který se odmítal podílet na tutlání zlodějn modrých melodyboys. Opravdu pro silné žaludky je kauza elitního pilota české armády Karel Daňhela, který nechtěl mlčet v kauze letounů Casa, čímž se znelíbil jistému mocnému modráskovi z ministerstva obrany. Seznam lidí, kterým bandy modrých korupčníků a zlodějů přes své věrné posluhovače ve státní správě zničili kariéru nebo i život s důkladností, která se už blíží té komunistické je hodně dlouhý.

A co taková kauza se systémem vyplácení sociálních dávek, která po zásluze smetla ministra Drábka, nebo kauza se systémem registrace motorových vozidel? Jedna lahůdka lepší jak druhá. Opravdu skvělé výsledky odpovědné a protikorupční vlády. Opravdu máte na mysli tuto vládu pane Trojane?

5 0
možnosti
ZA

Spyderco

15. 10. 2012 9:34
Souhlasím s p. Trojanem

v tom, že máme co si zasloužíme....ano, 20 let držíme hubu, nejdeme do ulic, dopouštíme instalaci bezprávního státu, který celebritám měří jinak než běžnému občanovi, státu, kde politici mohou opravdu cokoliv......... jak to správně v jedné internetové diskuzi napslala jedna paní: Vy Češi budete kecat a kecat, dokud nepoteče krev.[>-]

1 0
možnosti
8

837

15. 10. 2012 9:27
Podivné

takže ti bolševičtí idealisti co zůstali věrni bolševickým ideálům pod značkou KSČM, což bych podotknul že ideály těchle nejsou léta 50 tá a doba normalizace, tohle nám bylo vnuceno zvenčí, ideály těchle je socialismus v rámci dnešních ústavních pravidel, což mají např. ve Švédsku už dlouho a  EU nám to tady chtějí instalovat z Bruselu, tak těchle se prý máme hrozně bát.

A ta lůza co v dobách Husákovi normalizace se natáhla do KSČ z prospěchu a po r. 1989 rychle otočila kabátky a natáhla se do dnešních politických stran těmhle prý máme věřit, ti jsou OK. 8-o

No já bych řekl že než zlodějskou prospěchářskou lůzu bez morálky a ideálů to radši ty kované bolševiky s jejich demokratickým socialismem.  :-/

1 0
možnosti
H

hovn

15. 10. 2012 10:31
Re: Podivné

Joko kulacký dítě bych vám přál ochutnat ten skutečný demokratický socialismus z 50. let a nebo ten dovedený k dokonalosti např. Pol Potem a nebo máte nějaký zázračný recept jak léčit nebezpečné devioace.

0 0
možnosti
MJ

kizt

15. 10. 2012 9:24
Pane Trojane,

Jste jako naprostá většina umělců naprosto mimo realitu ( tedy posuzuji to po přečtení Vašeho příspěvku). To ,že lidé dali ve volbách nejvíc hlasů komunistům, k tomu jim napomohlo vládnutí ODS a TOP 09 po dobu 6 let v této zemi. Je to jediný možný výraz protestu ( mimo klacků a kamenů), kterým se obyčejný člověk může k dané věci vyjádřit - Vy obyčejný člověk nejste proto na toto máte odlišný názor, Váš názor je bohužel velmi blízko politiků z ODS a TOP 09. A ještě jednu poznámku k zadluženosti Středočeského kraje, když končil tehdejší hejtman Bendl a hejtmanem se stal Rath, byl Středočeský kraj po Praze druhý nejzadluženější, vše si samozřejmě můžete ověřit než pustíte pomoci blogu ne zcela pravdivé informace do světa.

3 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik