Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

mrosol

17. 10. 2012 10:49
Nečas měl v jednom pravdu

ODS skutečně nemohlo ublížit zatčení Dalíka, nic nového se tím ani neprovalilo. Zato jeho okamžité propuštění ji dorazilo. Ztratila 360 tis., hlasů z loňských 680 tis. pomalu se sune k neparlamentním stranám a dobře jí tak.

8 0
možnosti
MR

mrosol

17. 10. 2012 10:50
Re: Nečas měl v jednom pravdu

"loňských " - myslim samozřejmě minulých krajských, tedy 2008.

1 0
možnosti
LG

afram

17. 10. 2012 1:37
To, že se něco děje

na poli boje proti korupci, pane Trojane, přece není DÍKY této vládě ale jí NAVZDORY. Co pak se Nečas a jeho zlodějská parta málo snaží? Odvolávají ministra financí, "kácí" Lessyho, jmenují Blažka... Prostě se snaží vrátit toho džina do lahve, jak může a před médii se tváří, že přece bojuje s korupcí. (Topolánek se mu teď jistě směje - jak ten si to uměl zařídit - kradl se svou zlodějpartou Dalíků, Řebíčků a dalších skoro věřejně a voličům ukazovali Kalouskovy "jedničky".)

Takže já výsledek voleb čtu jako: kradete, tunelujete, děláte asociální politiku - tak padejte. A že mě to jako pravicového voliče vůbec nětěší. Ale nedivím se.

12 0
možnosti
J

jardahol

16. 10. 2012 22:22
Popletení diskutéři.

Volby do krajských zastupitelstev nerozhodují o tématech, které jsou zde řešeny.

Nerozhodují o  prováděných reformách.

Od toho jsou volby do poslanecké sněmovny.

No a je zajímavé jak mají mnozí zakódované klišé (neustále opakovaná lež Nečase, Kalouska a spol) :

  ČSSD == zadlužování.     TOP09 a spol == rozpočtově zodpovědní.

2 0
možnosti
PS

lecaks

17. 10. 2012 0:17
Re: Popletení diskutéři.

Zakódované klišé není vůbec zajímavé, je to logické. Podléhají jen informacím tzv. "nezávislých médií". I autor má neúplné informace:

Na Vsetínsku s velkou převahou vede Jiří Čunek, jehož úplatkářská aféra byla zametena pod koberec politickými čachry a justiční mafií! Přestože neustále mlžil a měnil své výpovědi, je dnes čistý jako lilie.

Státní zástupce přeci na závěr konstatoval, že věc (v kauze Čunek) se nestala! Pan Čunek řeší obyčejné věci neobyčejným způsobem a tak dopadl v Praze jak dopadl - "vylili" ho,nepustili jej tíí líní kapři mezi sebe. Známá věc, i za minulého režimu to tak fungovalo, víte? Taková praxe se ale změní, v dalších volbách budou chtít voliči změnu, půjdou k volbám skoro všichni a dají hlas NEparlamentním stranám. Již vidím to zděšení v Praze, jak pobíhají po chodbách sekretaruátů a diví se, naříkají: "Jak je to možné" (viz Tankový prapor).

Že jsem snílek? O nic menší nejsou ti, co si myslí, že starého psa novým kouskům naučí...

2 0
možnosti
MM

venenum

16. 10. 2012 20:39
já ten vzkaz čtu jinak:

Neumíte hospodařit, chcete rozdávat církvím, jste prolezlí korupcí, tak jděte k šípku!

BTW: Nemáme to, co si zasloužíme, ale naopakto, co si nezasloužíme. Jestli Vy jste masochista, ještě to neznamená, že stejnou poruchou trpí i ostatní občané naší vlasti

6 0
možnosti
HZ

DADAnce

17. 10. 2012 0:03
Re: já ten vzkaz čtu jinak:

Jen tak na okraj - myslíte, že majetek ve vlastnictví církví přinese menší prospěch, než když ho bude spravovat stát?

0 0
možnosti
JS

Jayson

16. 10. 2012 20:11
Ach jo!

Ach jo, to je ale kravina, pane Trojane....

7 0
možnosti
PS

lecaks

17. 10. 2012 0:20
Re: Ach jo!

Vysvětlete autoru v čem a jak se mýlí, třeba pochopí že změny nenastanou samy. Voliči se o ně postarají, voliči milující legraci. A tak s úsměvem našemu národu vlastním za dva roky zvolí NEparlamentní strany. Potom mohou nastat přeměny a reformy a néé kosmetické úpravy kterých jsme svědky za posledních 5 roků...R^

0 0
možnosti
3

3Cvlad

16. 10. 2012 16:30
Souhlas.

0 0
možnosti
JR

xent

16. 10. 2012 16:20
interpretace vvýsledků voleb

u nás převažují pravicově smýšlející , reformám a šetření naklonění voliči jak ukázaly poslední volby do PS.

Bohužel byli tito voliči obelháni a podvedeni  mafií (už zase)  a jsou (společně se všemi ostatními občany) už zoufalí z toho jak mafie krade jejich peníze a jak tyto prostředky citelně schází ve veřejných rozpočtech.

11 0
možnosti
MM

venenum

16. 10. 2012 20:40
Re: interpretace vvýsledků voleb

R^

0 0
možnosti
JV

MerylZ

16. 10. 2012 16:19
Jste poněkkud mimo

Jestli tu někdo rozkradl a zruinoval tento stát, pak to byly především pravicové vlády. Ony rády používají to úsloví , jako Vy, že jsme si tu budoucnost prožrali, ale není to pravda. Nikdo nic neprožral, akorát nemálo vychcánků pod praporem svobodného a neomezeného trhu tento stát rozkradlo. Takže vaše obavy o budoucnost našich dětí, pane režisére, jsou  de facto zbytečné. Už není co ukrást, ani co prožrat.

11 0
možnosti
P

PosledníMohykánStáleŽivý

16. 10. 2012 16:23
Re: Jste poněkkud mimo

Ty ses musel přistěhovat do téhle země tak nějak předloni, jinak to není možné. Výsledky dvou volebních období pod vedením ČSSD ti evidentně zůstaly utajeny.

4 0
možnosti
JH

Jahnn

16. 10. 2012 13:13
Origne, napsat, že někdo vystudoval za komunistický peníze a

pak kádrovat, to se může zrodit jenom v hlavě rudé smaženky ....

6 0
možnosti
HZ

DADAnce

16. 10. 2012 12:54
Měl byste pravdu,

pokud by tahle vláda byla OPRAVDU vládou rozpočtové odpovědnosti. Ale pokud všichni ekonomové řvou, že Kalousek dělá nesmysly, Nečas na zprávu NERVU  o potřebě prorůstových opatření řekne, že ho to nezajímá, pokud se chystá důchodová reforma-nereforma, která jen nahraje soukromým tunelářům,... pak promiňte, ale od toho se nedá nic moc čekat. Navíc postrádám jednu snad nejpotřebnější reformu, a to je reforma státní správy.

   Řešení korupce je na tlak zezdola, protože stav byl už neudržitelný, ale tanečky kolem ní jsou spíš symbolické, hlavně pokud se přijímání potřebných zákonů týče.

    Výsledky voleb jsem taky poněkud zdrbnutá, ale od disciplinovaných komunistů se asi nedá nic jiného čekat (Dolejš), Čunek má ve svém kraji dlouhodobou podporu... Ještě je tam Vlček se svou igelitkou bankovek... Ale jinak posílila místní sdružení, nezávislí... To zas není tak špatná zpráva.

8 0
možnosti
KS

Equus

16. 10. 2012 12:58
Re: Měl byste pravdu,

Je fakt, že celá ta rozpočtová zodpovědnost je taková matná a jalová. Nic jasného, pochopitelného a viditelného. Mě je jedno, kolik miliard se dá církvím, jaký bude vzdělávací systém, jak vysoké budou daně a co bude nadstandard v nemocnici. Hlavně aby bylo všechno jasné, zřetelné a na dlouho stejné.

1 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik