Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

velky bratr

18. 10. 2012 15:23
Protikorupcni politiku?

A kdo ji tady prosimvas delal? Soucasna vlada dela jen vse proto, aby korupce byla vysadou bohatych, lec naopak s mnohem vyssim a centralizovanejsim potencialem. Korupce totiz prameni jen a pouze z pravomoci a pokud se za boj proti korupci vyhlasuje zrizovani novych komisi s novymi pravomocemi, pak se tim korupce jen posiluje.

Tedy ano, volici rozhodne nechteji prichazet o moznost vyplatit se z blbosti typu prehleduti nesmyslne dopravni znacky schovane v keri a proto rozhodne nechteji omezovani korupce, jejihz vyhod mohou sami vyuzit. Na druhe strane volici ani moc nestoji o to, bay si ti nejbohatsi mohli prostrednictvim vsemoznych ministertev a komisi kupovat beztrestnost za to ci ono, co primo omezuje prava tech volicu. Bohuzel volici odmitaji pouzit hlav a pochopit, ze rozdil mezi soucasnymi parlamentnimi stranami je skoro nulovy (mimojine i diky kvantifikaci vyvazenosti politickeho zpravodajstvi podle RRTV) a ze jejich volbou jen hlasuji pro pokracovani marasmu poslednich 70 let.

3 0
možnosti
JP

johnpeters

18. 10. 2012 15:32
Re: Protikorupcni politiku?

...po akci Janoušek už nevozím papíry a klíďo si dám po o nějaké to pivko. Luhy,háje,lessy,to jsou naše běsy!...Ten zákon si už pak nějak koupím-sláva demokracii,právu a rovnosti,ne?Pomáhat a chránit,to byl dycinky můj sen...Servus,milí Čechové,statní junáci!;-(Váš Unwetter,premiér etc...[>-]

2 0
možnosti
M

mudrlant

18. 10. 2012 14:01
se vším souhlasím pane Trojan

jen bych k důvodům Nečasova výsledku zdůraznil toto: - tanečky kolem policejního prezidenta Lessyho a boj s VV o něj, napadání jeho jmenování od začátku, odvolání ho na základě směšné argumentace, kriminalizace jeho osoby, to samé s Bradáčovou, to samé s Pospíšilem, atd...výroky Nečase o "bandě policejních plukovníků", telefonáty Klaouska vyšetřovatelům CASY, atd. atd.... co je lepší: komunisté nebo mafie?

1 0
možnosti
Z

zn.

18. 10. 2012 13:38
Máte pravdu pane Trojan, částečně !

Pravice si bohužel svým chováním a to dlouhodobě může za tento volební výsledek sama. Vláda se chová protikorupčně, ale pouze v případech, kdy se jich to netýká. Je to určitě zlepšení, ale kauzy typu Vondra a PROMOPRO, Parkanová a její obhájce Kalousek, jak napadal policii a státní zástupce, Janouškova nehoda zametená, Bémovo řádění v Praze, situace v DPMP, odvolání policejního prezidenta Kubicem evidentně protiprávním a měsíc po útocích Kalouska? Co od lidí čekají, že zase přijdou k volbám a hodí tam hlas, aby nevyhráli komunisti??? A pak zas budou krást na všech úrovních těch odhadovaných 200 mld ročně??? Jsem pravičák a taky jsem je nevolil !!!!

4 0
možnosti
Z

zn.

18. 10. 2012 13:43
Re: Máte pravdu pane Trojan, částečně !

Omlouvám se za překlepy. To jsem ještě nejmenoval Drobila a jeho pokus o tunelování fondu a jak dopadl Michálek?? Drobil mimochodem je stále místopředseda ODS. Zapomenul jsem na Bartáka, Šnajdra a mnoho dalších. Langr (íčko) jim dělá poradce. Fakt nevím, co po lidech chcete??? Já se fakt nedivím, že přišlo tak málo lidí k volbám a že volili tak moc KSČM. Jestli nepřijde nějaká zásadní změna v jejich myšlení, bude to horší příště, bohužel. Ale můžou za to sami, nic víc !!

3 0
možnosti

MrSean

18. 10. 2012 7:38
Tak tomu článku se musím smát...

a ani snad není třeba psát proč...

3 0
možnosti
TA

tajny agent

19. 10. 2012 2:04
Re: Tak tomu článku se musím smát...

Neni ... ale na druhou stranu je pro lidi dobre aby i nekdo slavny ukazal, ze nekterym vecem absolutne nerozumi ...

3 0
možnosti
MS

Monte Santos

17. 10. 2012 15:11
Výsledek

Stávající výsledek voleb je opravdu tristní, já ho ale chápu jako naprostou zoufalost některých lidí. Vemte si, jakou mzdu bere většina lidí v republice, jak v poslední době mzdy nebo důchody rostou a o kolik zdražily potraviny a léky.

3 0
možnosti
MS

Monte Santos

17. 10. 2012 15:13
Re: Výsledek

A pod to co napsal Šnajdr z ODS se klidně podepíšu také:"Nemůžeme hovořit o jakékoliv zdravotní reformě, když se zdravotnictví propadává do hlubokého deficitu. Nemůžeme myslet vážně, že jsme zatočili s daňovými úniky.  A když nám pak díky vlastní nedůslednosti chybí v rozpočtu peníze, chceme to řešit zvyšováním daní. Nelze se divit, že naši voliči na to zareagovali tak, že zůstali doma a nepřišli k volbám,"

"Nemůžeme hovořit o jakékoliv zdravotní reformě, když se zdravotnictví propadává do hlubokého deficitu. Nemůžeme myslet vážně, že jsme zatočili s daňovými úniky.  A když nám pak díky vlastní nedůslednosti chybí v rozpočtu peníze, chceme to řešit zvyšováním daní. Nelze se divit, že naši voliči na to zareagovali tak, že zůstali doma a nepřišli k volbám,"

0 0
možnosti
VK

vava

17. 10. 2012 13:14
Komunistů se nemusíme bát

Největší darebáci z KSČ minulého režimu jsou od počátku devadesátých let v jiných stranách

6 0
možnosti
K

kOBLICH

17. 10. 2012 17:24
Re: Komunistů se nemusíme bát

U komunistů nikdy nebyli nejnebezpečnější ti nahoře, ale ty zákeřné řadové komunistické sv*ně úplně dole. A na tom se nezměnilo vůbec nic...

1 0
možnosti
JR

xent

17. 10. 2012 12:56
Tak bylo za bolševika líp , nebo ne?

dělník z fabriky odpoví , že ano a bude mít pravdu. Skupina "dělníků z fabriky" se u nás hojně rozrůstá.

To je prosím výsledek vlády mafie v tomto státě.

Komunistická bída je rozumnou ekonomickou alternativou ........ ach jo.

1 1
možnosti
ZJ

Jean-Luc Picard

17. 10. 2012 12:19
a jakéže to úspory dělá současná vláda?

Škrty provedla pouze na lidech, kteří je téměř jistě nevolí (pokud je neukacala Madla s Isou a ti si teď leda tak rvou vlasy). Dále zvýšila nepřímé daně (spotřební, DPH), protože přímé daně neumí vybírat i přeze svůj přebujelý aparát a velkým podnikům dává rovnou daňové úlevy a kamarádům se to odpouští. Nebo co progresivní zdaňování (na západ od nás běžné)? U nás neprůchodné, u nás potrestáme ty nejchudší zvýšením nepřímých daní když nemáme už co sebrat na platu.

Kde vidíte skutečné úspory vlády? Kde vidíte zavřeného někoho za Promopo, Grippeny, Pandury, Casy a podobné projekty kde komínem vyletěly největší miliardy.

Nebo proč jde za mříže jen ten, kdo je z opozice a kamarádi dostanou jen tytyty a neštěkne po týdnu po nich ani pes?

Tohle vše vidí i ostatní voliči a tak se nedivte jejich

10 0
možnosti
D

dhj7

17. 10. 2012 14:08
Re: a jakéže to úspory dělá současná vláda?

Současná vláda , jestli něco "uspoří" tak to obratem ukradne. Je to taková privatizace našich daní. Ale kdo to neshvaluje tak je komunista,volič Paroubka,anarchista a chce abysme skončili jako v Řecku:-P

6 0
možnosti
T

tes123

17. 10. 2012 11:50
Mě je zase na zvracení z Vás

Mě je zase na zvracení z Vás, že obhajujete ty vládnoucí asociály. My nejsme zapomnětliví spoluobčané a pamatujeme, co vše bylo za komunistů lepší a nebylo toho málo. Naopak málo je toho lepšího dnes. Omyl, už je hůř, ale díky odkloněné sametovce!

5 0
možnosti
A

alčawirth

17. 10. 2012 12:22
Re: Mě je zase na zvracení z Vás

Tak to je pravda. Stačí srovnat socilistickou NDR z imperialistickým západním německem a každému je hned jasné co všechno komunisté dokázali a jak země vzkvétala R^;-D

11 0
možnosti
Z

zkopce

17. 10. 2012 11:12
naprosto souhlasím...

proč se snažit a dělat nějaké změny, šetřit a zefektivnit státní správu ? Proč riskovat nevůli voličů ?

kecy o tom, že to dělají jen aby mohli více krást jsou nesmysl......

Jak se krásně vládlo ČSSD ... schodky byly, stát bobtnal a stejně bylo na Grippeny, Pandury ..na Kakao a i ten Gross si pěkně vydělal, o Rathovi nemluvě.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik