Diskuse

Stanovisko Asociace klinických logopedů České republiky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poměrně bezduchá a bezohledná propaganda, v podstatě marketingový trik klinických logopedů. Logopedem - speciálním pedagogem může být i ne-zdravotník a stačí k tomu Mgr. vzdělání ve speciální pedagogice (a teoreticky několika dalších pedagogických oborech) se SZZ z logopedia a surdopedie. Hezky vtloukají lidem do hlavy, že žádná konkurence klinické logopedii neexistuje. A ještě to opentlili nesmyslným trestním oznámením, přitom logopedii lze vykonávat například na VOLNOU živnost Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti.

2 0
možnosti

V sousedním městě byla ve školce učitelka, která se logopedii věnovala ve svém volnu, nezištně a byla opravdu dobrá. Takže jsem se synem raději jezdila k ní, než se trmácet 30 km ke klinickému logopedovi. Syn měl kromě klasického ř problémy i s měkkými souhláskami. Za půl roku nebylo poznat, že by někdy nemluvil správně.

1 0
možnosti

Tady ani tak nejde o to zda je dotyčná dostatečně kvalifikovaná. Jde o pronikání zvrácených, totalitních ideologií do myslí mladých lidí, kteří se neštítí udávat své spoluobčany na základě nevinného sdělení dítěte, jelikož je jim to vtloukáno do hlavy horem dolem našim socialistickým školstvím a oni bláhovci to považují za správné. Povinnou četbou na všech pedagogických školách by měl být příběh Pavky Korčagina. Již chápu podezření ministra Chládka, že všichni, kteří neprojdou masáží socialistického školství jsou extrémisté neuvědomující si svou morální povinnost upozorňovat na nešvary příčíci se duchu moderní marxisticko-multikulturní doby konající v zájmu všeho lidstva. Škoda mladé holky, zničila si celý život, ale bylo to spravne, no ni?

3 0
možnosti

Pane bože to je blábol. Odkud jste se vynořil? Z kterého kanálu?

0 1
možnosti

Paní PaeDr. Škodová píše se "výjimka". :-/

1 0
možnosti

Tak si paní Škodová na kauze přihřála svou polívčičku. Ovšem příčinou toho neštěstí evidentně nebyla nedostatečná logopedická kvalifikace Mgr.D.B. A paní Škodová nás ani neujišťuje, že ty  její ovečky se správnými bumážkami by nikdy nic podobného nezpůsobily, ani nepíše nic o tom, co vlastně "Mgr.D.B." udělala špatně. Jen prostě zneužila příležitosti si  plivnout na konkurenci. Takže tedy, co byste dělala vy anebo ty dvě chudinky z Klatov, kdybyste při logopedickém sezení pojala nějaké vážné podezření?

5 4
možnosti

A co byste dělal VY, pokud byste pojal vážné podezření na zneužití dítěte? Asi nic, taky super. Paní Škodová skutečně nepřislíbila, že "její ovečky s bumážkami" nebudou mlčet, i když vzhledem ke skutečnosti, že logopedičtí pracovníci v dané oblasti dostávají útočně laděné SMS, tak se tomuto distancu, s ohledem na skutečnost, že paní Bezděková ani logopedem nebyla, nijak nedivím. Ale považte, pane Králíku, že i jiní lidé pracující s dětmi mohou nahlásit zneužití! Pracovnice v MŠ, obvodní dětské lékařky! Pojďme rozvěšet po lampách dětské ortpodeny!  

Demence v přímém přenosu... :-/

2 0
možnosti

Lidi mají chodit k profesionálům, nikoliv k nějakým neregistrovaným amatérům, jako v tomto případě. Toto jsou pak ty fatální důsledky.

0 2
možnosti
Foto

Nejspíš to prostě každý obyčejný člověk nemusí rozpoznat.

3 0
možnosti

...ruce jsme si umyli...a včil mudruj...

2 2
možnosti
Foto

J67a55n 97P21e59c21h77a

28. 1. 2015 23:29

Alespoň se ta asociace snaží něco dělat a hájí svůj stav, to je přece v pořádku. Já jen doufám, že ta přičinlivá paní rádoby logopedka Mgr. D. B. dopadne stejně špatně, jako ten chudák, co se kvůli jejímu udáni oběsil. Samozřejmě to padá hlavně na vrub klatovské sociálky v čele s paní vedoucí. Udavačství tady má pořád někdo jako národní sport a my se tím ještě na úřadech zabýváme a bez důkazů konáme, úžasné!

10 0
možnosti

J29i60ř47í 63N19o28s39e90k

28. 1. 2015 22:55

Výborně. Ještě bych čekal trestní oznámení od psychologů.

0 0
možnosti