Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..nejsem v tomto úplně informován..ale je možné že napříklald mezi nevyhovujíc spadli i rodilí mluvčí, kteří mají dokonce i jakési pedagogické minimum...ale získané na (třeba) amerických školách...a to není naším dementním systémem uznáváno...??,

0 0
možnosti
LN

R^..a nejžádanější bude.... specialista na všechno....;-)

0 0
možnosti
JF

J81a95n 91F50r78o47l11í54k

28. 2. 2014 15:40

Vážený autore. Je jiná doba. Na přepážkách bank a energetických firem nás obsluhují lidé s tituly. Prostě vzdělanců je jako smetí a proto ty dříve trpěné zaměstnance bez patřičného vzdělání vytlačují nejdříve z odborných míst a nyní už i z míst, kde VŠ vzdělání není předepsáno. Kdyby museli odejít alespoń ti co přesluhují (cca 1000 míst) a na jejich místa nastoupili čerství absolventi pedagogických škol bylo by jen dobře.

0 1
možnosti
SS

Pane Frolík. K jakému učiteli by jste raději poslal své dítě?

K učiteli bez vzdělání, ale takovému, který umí žáky zaujmout, dovede dobře vysvětlit látku a proto s ní nemají žáci problémy.

Nebo k učiteli, který má plno titulů před jménem a plno titulů za jménem, ale neumí žáky zaujmout, nedokáže jim patřičně látku vysvětlit a žáci tak mají s učením problémy?

Nemyslíte, že v první řadě by měl rozhodovat výsledek (tzn. znalost žáků a jejich schopnost probíranou látku zvládat) ? A jestli učitel má třeba deset VŠ, nebo jen průmyslovku (gympl) by mělo být druhořadé (platí i pro jiné obory) !

0 0
možnosti
MS

Připojuji se. Autor mi mluví z duše.

1 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik