Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co takhle místo nařizování většině, aby se podřídila menšině, zkusit opačný postup....jevilo by se to logičtěji!?!?

A pokud je řeč o cenzuře nebo tedy o "REGULACI", začala bych právě u rozhovorů podobných těm s pí. Šabatovou. Přijde mi to jako šťourání se v otevřené zlomenině. I když to by bylo možná pořád přijemnější.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Kouzlo komunistickeho mysleni ... reseni problemu cenzurou, o problemu se nesmi mluvit a proto neexistuje :-P.

Je zde drobna vada soudruhu Uhle - za vasi mladych let stacilo zavrit hranice, cenzurovat domaci media a rusit podvratne televize a radia. V dnesni dobe je totezko resitelne ... a zda se (nastesti), ze vy o tom nemate poneti ;-).

5 0
možnosti

Pan Uhl se kdysi demonstrativně přihlásil ke slovenskému občanství, údajně na protest proti rozdělení Československa, proč tedy raději neřeší košický Lunik a cikánské osady. Nebo se snad později nerad a potichu zase vrátil k občanství českému? Ach ty zásady, respektive hraní si na ně, říká se tomu i pózérství, to je asi hlavní charakterový rys, ať už je zamáznut maoismem, trockismem, případně jiným ..ismem!

0 0
možnosti

K27a30r79e12l 79J24a13n91í32k

17. 9. 2013 19:49

Odporné. Oba manželé by měli jít do tepláků za propagaci hnutí směřujícího k potlačování občanských svobod.

7 0
možnosti

Počujte, súdruh Uhl, čo si vy predstavujete pod takým pojmom "veřejně podněcuje k nenávisti"?

V tom je totiž zakopaný pes, protože výklad může být velmi gumový. Bez jasného rozlišení od normálního poukazování na problémy je to cesta do politicky korektních pekel, jak vidíme v tolika státech.

4 0
možnosti

Přečetl jsem jen "Jsem manželem Anny Šabatové"... a je to jasné!!Rv

1 0
možnosti

Pane Uhl, vážím si Vás i Vaší manželky. Očekával bych ale, když řeknete co má dělat většinová společnost, že řeknete i co mají dělat romové. To se nestalo. Útočíte na projevy nespokojených lidí, kteří už těch násilností a dalších negativních projevů mají dost. Máme tu nespočet institucí, romských poradců a jiných aktivistů, které financujeme ne zrovna malými částkami. Řekněte mi sám, jakým jsou přínosem? Co se změnilo? Uvědomte si, že  to nicnedělání jenom nahrává opravdovým extrémistům, pro které to je živná půda. Pecina prohlásí, že posílí současných 130 romských asistentů o nových 70. Jaký výsledek přineslo těch 130 se nikdo nedoví. Všichni politici strkají hlavu do písku, včetně presidenta. Maximálně se vyjádří ve stejném duchu, jako Vy. Myslíte, že se máme přizpůsobit my? Zakázat o tom psát, je jako každá prohibice špatná myšlenka, což sami znáte z vlastní zkušenosti. Každý doktor i normálně myslící člověk ví, léčit se má příčina. Léčit následky se už nedajíbez chirurgického řezu. DZP.

8 0
možnosti

Podle vypsaných paragrafů, pokud někdo podněcuje k násilí, nechť je podle zákona potrestán. Ale nikoliv zcenzurován, cenzura je nepřípustná! To nemusí znamenat, že vylepení 1000 plagátů s nabadáním k násilí musí zůstat všechny viset na svých místech. Ale aspoň jeden vzorek plakátu, za který byl odsouzen musí být vždy veřejně přístupný, aby mohl kdokoliv zkontrolovat, že byl odsouzen poprávu. Pokud někdo šíří násilný text anonymě, je na policii, aby ho odhalila, ale nelze obtížností odhalení ospravedlňovat omezení osobní svobody a práva na soukromí jiných. To je jako ospravedlňovat zákon, který nařizuje všem na ulici chodit nazí tím, že jinak se boj s kapsáři vyhrát nedá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik