Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A vy si myslíte, že pokud by VV netlačily na výměnu Vesecké a pol. prezidenta, že by toto bylo možné, vždyť Nečas byl proti této výměně.  Proto mohl nastoupit  Zeman a nový pol. prezident  Lessy a ten zrušil Langrovo nařízení, že se všechny kauzy musí hlásit do centra, kde se zametly nebo si vzpomenete, že by se za Vesecké něco vyšetřilo? Akorát co Vesecká zvládla, tak ve spolupráci s Pospíšilem  vyhodila dnešního st. zástupce Ištvána.

0 1
možnosti

Že VV protlačily na místo policejního prezidenta Lessyho (co se za něj zametlo kaus, až musel být vyměněn) je pravda.

  Že by se VV nějak zvlášť angažovaly v odstranění Vesecké si opravdu nepamatuji (vím, že o tom pan Bárta nyní neustále žvaní, ale pravda to není).  Veseckou nebyla nadšena ani ODS, takže její výměně nebránila. Vesecká končila po 5 měsících vlády P. Nečase - s krytím ODS by vydržela mnohem, mnohem déle.

1 0
možnosti

Autore a nemáte divný pocit z toho, že hlavní aktéři se houpu na Jadranu na jachtě ? To Vám ani trochu nepřijde divné, jak z nás ( Vás ) udělali hlupáčky ?

2 2
možnosti

ale přesto je to dobře,protože úder šel do blízkosti premiéra a současně ti 3 poslanci dostanou co jim se náleží

1 2
možnosti

Souhlasím. Kdyby nic jiného, tak za tohle si vláda uznání zaslouží. Kéž by to tak zůstalo navěky.

Jen se bojím, že to socani zase zaříznou, až budou u moci, a budou rozkrádat a korupničit beztrestně tak, jak to dělali dřív.

Tak snad ne.

8 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik