Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo to napsal? Není uvedený autor. Píše snad Hřebejk anonymně? Nebo je to snad satira na jeho postoje? Hlavně mi nepište, že to napsal skutečně Hřebejk a že je tak hloupý a podlý.

11 2
možnosti

Tak jste si všichni co tady diskutujete věřejně poplácali svá Ega a pro změnu by mnozí z Vás mohli psát trochu rozumněji a nezaujatě ať už k jedné nebo druhé straně. Občas je mi z některých diskuzí lehce nevolno protože vidím že národ je rozdělen na příznivce Káji a Miloše, myslím že jde o mnohem důležitější věci než o to kdo bude sedět na Hradě. Prosím věnujte svou energii k tomu abychom vyhnali z republiky zloděje, tuneláře , nepoctivé poslance, soudce a policajty protože jak jistě mnozí z nás si pamatují nikdy opakuji nikdy od roku 1945 nebylo tolik kriminality mezi těmito lidmi jako po roce 1989.

Nemusíte se mnou souhlasit ale toť vše co můžete, hezký víkend všem.

9 3
možnosti

na soudruhy z ČSSD taky dojde..... David jim může předat zkušenosti z krimu:-)

1 11
možnosti

Frustrace Jana Hřebejka z nezvolení KS prezidentem je na vzestupu. A to se říká, že čas všechno vyléčí. Pana Hřebejka zřejmě ne.

19 6
možnosti

Ten by měl začít u Chocholouška.

0 0
možnosti

Mi se ani nechce věřit, že tento stupidní blábol napsal jmenovaný pan hřebík, "umělec". Vždyť to nemá ani kapku nadsázky a humoru! Nebo to myslel vážně? To asi ne, to je jasné, ale tahle národní kulturní fronta opravdu neví, kdy přestat.

18 5
možnosti
Foto

Nerozumím tomu, proč si někdo (pan Hřebejk) potřebuje "zbožšťovať" jinou osobu (Havla). Ale budiž, je to jeho věc... asi potřebuje k někomu vzhlížet. Snažil se osobnost Havla vidět v knížeti, jenže pravda to není a ani nikdy nebyla. Chápu, že prohra i ztráta ideálů bolí, ale pan Hřebejk by se mohl trošku pochlapit a nekopat kolem sebe jako malé dítě...

21 4
možnosti

J50a21n 39H20l95e31d53í97k

1. 3. 2013 15:46

myslím, že článek skutečně pochopil každý pátý a levicoví revolucionáři neumí se jinak vyjadřovat, než od podlahy a hodně vulgárně, jakoby se v tom předháněli

1 23
možnosti
Foto

Pokud byste měl s tím vyjadřováním pravdu, pak je pan Hřebejk levicový revolucionář...

21 4
možnosti

Když už nic jiného, tak alespoň jeden přínos ta přímá volba prezidenta měla. Předvedly se všechny ty "osobnosti", které si rády hrají na morální autority, v celé své nahotě. Některé z nich mají alespoň tolik soudnosti, aby se po porážce jejich kandidáta stáhly do ústraní a nechaly si svou frustraci pro sebe. Ne tak pan Hřebejk. Ten pokračuje  ve ztrapňování své osoby způsobem zcela neuvěřitelným. Zesměšňovat se dobrovolně tím, že neustále předvádí svou jednoduchost, to by mu šlo skvěle. Všimněme si, že jenom primitivové nejsou schopni pochopit, že jenom proto, že oni jsou o své pravdě přesvědčeni ještě neznamená, že je to skutečně pravda. Tyto prezidentské volby nám ukázaly především to, že pokud si vážíme některých lidí pro jejich práci a úspěchy, neznamená to ještě nutně, že jsou to lidé inteligentní, moudří, sečtělí jak jsme si kolikrát mnohdy naivně mysleli, a že jejich úspěchy v žádném případě neznamenají, že jsou to automaticky nějaké morální autority. Pane Hřebejku, děkujeme i vám. R^

20 4
možnosti
Foto

Hřebejk má svůj názor a má plný právo ho zveřejňovat, jak je mu libo. Dělá to výrazně slušnějším a inteligentnějším způsobem, než diskutéři, kteří ho zde označují za zaostalýho ubožáka atd.: Zedníček, Havelková, Petržíla, Šejna, Novák, Kubínová, Čada, Kujínek....

8 22
možnosti

Nedělá to absolutně žádným inteligentním způsobem, je to obyčejný myšlenkový suterén té nejhorší sorty. Ti blogeři ho ještě šetřili. Prosím, nezastávejte se kanálu. Dík.

13 5
možnosti

...ani rak, vlastně ani hřebec ani bejk. Můžete si doplnit :-))

9 4
možnosti

Já ten pořad neviděl, ale přikláním se k tomu, že i když i uklízečka má mít čistý trestní rejstřík, tak by i poslanci měli při sebemenším náznaku nepravostí odstoupit bez náhrad do zapomnění. A že na hrad patří slušný člověk. To bohužel pan Zeman není ( a je mi jedno jaké je stranické příslušnosti, jen pro pořádek, můj dědeček byl za Masaryka poslancem ve shromáždění za ČSSD ).

6 15
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik