Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

837

20. 10. 2012 20:55
Svatá prostoto, tato vláda je prý těžce "protikorupční"

a kdo tomu nevěří je hnusný bolševik. Tomu Kalouskovi to "protikorupčnictví" přímo kouká z očí.

Vzpomeňme jen na ten poslední těžce "protikorupční" krok soudruhů z ODS a TOP kdy popravili pod  trapnou záminkou čestného poldu Lessyho a nahradili ho "protikorupčním" Červíčkem který zase bude servilně nosit hlášení že policie se zase hrabe v něčem co není žádoucí.

 

To že protikorupční policie po Langerovic devastaci zázračně procitla to určitě není zásluhou Kalouska a jeho poskoka Nečase. :-/

1 0
možnosti

JeDicz

20. 10. 2012 20:40
*

Zjednodušeně přeloženo... kormidelníci nevadí, že bezostyšně kradete, kraďte dál, hlavně u toho moc nemlaskejte.

0 0
možnosti

Petr 35

20. 10. 2012 9:41
To myslíte vážně, pane režisére?

Jako fanoušek Divadla Sklep i člověk, kterému se Vaše filmy i styl humoru líbí, jsem původně v reakci na blog o "nespravedlivě potrestané vládě, která statečně bojuje proti korupci" chtěl napsat delší příspěvek. Nakonec však píšu jediné:

Svatá prostoto!

4 0
možnosti

LiborAxel

19. 10. 2012 22:29
Taky

Jste si všimli nápisu na hrobce cikánského krále nápisu Capo de tuti capi?V překladu je to šéf mafie nebo rodiny která páchá zločin a on z toho má podíl.Kdo nezná Kmotra?To už je výsměch všem....

1 0
možnosti

klobouk.emanuel

20. 10. 2012 9:02
Re: Taky

Jeho podřízeným je Capo Crimini - šéf kriminální rodiny. Jinak Capo de tuti capi je také šéf šéfů. Ale co se divíte v době kdy grázlové jsou chráněni nebo dokonce oslavováni jako ti co se umí otáčet...

0 0
možnosti

bakules

19. 10. 2012 15:24
karma

0 0
možnosti

729

19. 10. 2012 13:41
Pan režisér nám to nandal,

jen co je pravda. Jinak voní seno koním, jinak zamilovaným. Jinak chutná tato vláda lidem žijící ze mzdy, jinak celebritám. Jedna z mnoha takových celebrit dnešníl "Biafry" ducha, nám tady káže co bychom měli dělat. To dá rozum, očernit levici, vyzdvihovat, byť nepatrné kladné počiny pravice- tento scénář čteme, vidíme a slyšíme neustále ze všech médií, hlavně však z veřejnoprávní televize. Tedy nic nového, Moravec a Železný měli své předchůdce v podobě Balašové,  Zelenky a mnoha dalších. Prý proč trestat úspěšné? Jednodušší je trestat ty neúspěšné, ty závistivé líné a neschopné socky. Ty kdož nemíní po padesátce pojít. Ty kdo se chtějí ze své mzdy, či důchodu aspoň slušně najíst. To vše skoro čtvrtstoletí od převratu. Zde nejde o závist, jde o život. Kapišto?

10 0
možnosti

micna

19. 10. 2012 14:25
Re: Pan režisér nám to nandal,

Máte dojem, že dřete jako kůň, tvoříte směnitelné hodnoty, ale ta zlá nenasytná pravice vás trestá tím, že vám toho podstatnou část zabaví, aby si mohla bužírovat? Přitom vám ještě káže, jak máte žít?

Upřímně řečeno, nečekejte, že až budou mít vládu v moci socialisté s komunisty, tak se vám ten život nějak zásadně změní. Tihle nikdy navzdory svým proklamacím nikdy neměli na srdci blaho nikoho jiného než sebe samotných. To už nám přece krásně předvedli v minulosti.

Ano, současná vládní garnitura je bída. Ale trumfování čerta ďáblem nic k dobrému neposune.

4 0
možnosti

micna

19. 10. 2012 8:46
Karma

Vidím to podobně jako pan Trojan.

Současná vláda rozhodně svatá není, ale kdo nechce být slepý, nějakou snahu přece jen vidět musí. Kdo se pohybuje ve světě velkého byznysu, napojeného na státní správu, pocítil a jistě může potvrdit, že se příležitosti k rozkrádání v poslední době značně omezily.

V této diskuzi se ale většina přispěvatelů rozplývá nad tím, jak to voliči té vládní garnituře hezky nandali. Ale že tam do funkcí dosadili ještě horší gaunery, to už nevadí.

Tomuto národu je asi holt lépe v totalitě. V systému, který staví na závisti a podobných nízkých pudech.

2 1
možnosti

zn.

19. 10. 2012 12:25
Re: Karma

Jojo, snahu mají, hodně o korupci mluví a tak, ale nic konkrétního nedělají kolem korupce. Kdyby něco chtěli udělat, zruší anonymní akcie a zároveň zavedou povinnost prokázat třeba na výzvu orgánu původ svého majetku, ale to nehrozí. Je jim úplně jedno, proč tak dopadli ve volbách. Lidem je potom tak nějak úplně jedno, kdo nahoře sedí, protože to vyjde na stejno

5 0
možnosti

tajny agent

19. 10. 2012 2:00
No to je blbost ...

... plac zhzeneho pravicaka ... :-). Ze pry tato vlada jako prvni co chce neco delat s korupci ... no hlavne ne s vlastni nejvetsi ... podle mne kdyz uz tak pouziva boj proti korupci jako tridni boj ...  jak muze byt nekdo tak slepy a naivni jako vy pane trojan ...

6 0
možnosti

Hoča

19. 10. 2012 9:05
Re: No to je blbost ...

Souhlasím s vámi,konečně vláda,která se snaží bojovat proti korupci a sniižovat zadlužení a to se některým lide nelíbí

0 1
možnosti

motýl bombardér :))

19. 10. 2012 1:20
jaké

filmy (máme, co si zasloužíme), takový názor. :-)

1 0
možnosti

johnpeters

18. 10. 2012 15:24
A jak

se Vám líbí při volbách neexistující strana LIDEM v parlamentu? Bolívie hadr,nicht Wahr?!  A jak to děláte s prašulkama Vy od filmu?Prozraďte nám něco o křišťalově čistém....Bitte...8-o

3 0
možnosti

velky bratr

18. 10. 2012 15:27
Re: A jak

LIDEM podobne jako TOP09 stavi na tom, ze uz pradavno RRTV schvalila kvantifikaci vyvazenosti politickeho zpravodajstvi, kde svazala cas venovany jednotlivym subjektum s jejich podilem v parlamentu. Takze je uplne jedno, ze je nikdo nevolil; jsou v parlamentu a televize ci radio, ktere nechce prijit o licenci se jim ve vysilani venovat musi a naopak se nesmi venovat prilis subjektum neparlamentnim.

Tohle nadherne obchazi DS(SS), ktera se do zpravodajstvi dostava i bez ucasti v parlamentu. Ukazuje, jak snadne to je, staci ztratit skrupule, byt grazlem a hned se da obejit diskriminacni narizeni. Lec slusni lide a slune strany maji proste smulu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik