Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Daniel P.

28. 3. 2012 18:27
pevně doufám, že ODS je už teď mrtvá strana

...a jediné, co mě mrzí, že podobným způsobem ještě neskončily ostatní zkorumpované strany klientelistů, čili TOP09, ČSSD a KSČM. KSČM má pravda celkem ojedinělé postavení, protože zatím naštěstí nikdo z bolševiků nebyl ve vládě - ale na příkladu soudruha Dolejše jasně ukázala, že se dá ochotně podmazat od kohokoli, kdo přijde z ulice a zachřestí měšcem.

Být autorem, tak už jsem z ODS dávno vystoupil. Tato strana je prolezlá korupcí skrz naskrz a ví se to už dlouho. Nechápu, proč by v ní zůstával někdo, kdo se na tom svinstvu aktivně nepodílel.

Obroda očištěné ODS? ;-D;-D;-D A teď prosím tu o Červené Karkulce.

0 0
možnosti

por.Dub

28. 3. 2012 17:42
Jen

skromnej dotaz. Co Vás eště v ODS drží ????     Jiné vysvětlení není, jen to , že  čekáte  , že Vám to začne  jednou  taky  sypat. Jinak by jste z ODS vystoupil a jako občan milujíci svou vlast do žádné jiné strany  NEVSTOUPIL. Páč jak už dnes víme- jedna lepší od druhé !!!!!;-D;-D;-D;-O

1 0
možnosti

SID09

28. 3. 2012 19:39
Re: Jen

Znám osobně několik členů  ODS a ČSSD.

Věřte mi nebo ne, všechny tam drží, nebo držely jen a pouze prachy, které skrze tyto strany nějakým způsobem inkasovali. !!!!!!

0 0
možnosti

jiruna

28. 3. 2012 14:14
Čech, když se ráno probudí

musí mít po ruce někoho, na koho může nadávat. Jenom v naštvanosti jsou snad češi spokojení. Kecy, jak je vše špatně, nacpané budovy, rezidenční čtvrti /viz níže/ a dokonce doprava!!! Vrátil jsem se po cestě západní evropou a na to, že je Praha historické město je doprava na lepší úrovni než v mnohých západních městech, o veřejné ani nemluvě.Pusťte si vy kritici film natočený v Praze v 80 letech, kdy na každém baráku v centru bylo lešení ne proto, že se domy opravují, ale proto, aby vám nespadla cihla na palici! A projděte se dnes. Když čtu kolik se rozkradlo miliard, tak jsme museli být bohatší než Švýcarsko, jen to nebylo nikde vidět. Přeji si aby v příštích volbách vyhráli komunisti a všichni kritici dostali po nose. Já podnikám v Praze, žádný úplatek ani provizi jsem nikomu nikdy nedal a kdo ho dává, tak asi chce nějakou výhodu a měl by být trestán stejně jako ten, který úplatky bere.

0 0
možnosti

ajsemtuzas

28. 3. 2012 13:55
jednoduchá rovnice

člen ODS=  zloděj, člen ČSSD= zloděj ,  no a takhle bych mohl pokračovat jak se říká napříč politickým spektrem a konče u zatracovaných komunistů. I zde co si pamatuji šly vyprat peníze, cestou jakého ci novinového plátku. Všechny do jednoho rozpustit a majetky znárodnit. ;-€;-€ Přestaň si hrát na svatouška pokud jsi v ODSS skoro od založení;-€

1 0
možnosti

Hoča

28. 3. 2012 14:20
Re: jednoduchá rovnice

opencard,prodloužení metra,tunel Blanka je toho dost,ještě stále hledám lidi,kteří křičí,že by to šlo levněji-dosud se nikdo neobjevil

0 0
možnosti

Halfunx

28. 3. 2012 13:44
Jo každý ná určen svůj čas prozření

No ale Váš ještě nenadešel. Tak se pozorně rozlížejte kolem sebe a ono to přijde.

Mimochodem, členství ve straně = klapky na očích.

0 0
možnosti

Clovek obycejny

28. 3. 2012 13:56
Re: Jo každý ná určen svůj čas prozření

taky me udivuje, ze autor prozrel az po 14ti letech

0 0
možnosti

buxus

28. 3. 2012 13:38
Snad jen dodatek člověka žijícího v Praze

Lidé jaké Bém i jeho předchůdci se nesmazatelně podepsali na vývoji města v posledních dvaceti letech. Šli na ruku soukromým investorům a zcela kašlali na účelný a harmonický rozvoj města. Výsledkem jsou nacpané mnohopodlažní budovy do městského centra, kanceláře, obchodní centra, atd. Rezidenční oblasti jsou zaplevelené budovami s vysokými nároky na dopravní obslužnost, značná část lidí v centru zaměstnaných žije na předměstích a v satelitech. Každé ráno tito lidé cestují za prací do centra a každý večer zpět. Výsledkem jsou pravidelné dopravní kolapsy, které nemohou vyřešit nákladné projekty typu tunelu Blanka. Tohle je nevratný vývoj, na který bude město hodně dlouho doplácet.

0 0
možnosti

ende1

28. 3. 2012 13:31
Tak jestli

jste vstupoval do ODS v r.1998 tak už jste musel vědět co je tam za špíny!

1 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik