Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oldiess

12. 9. 2011 17:13
Tady se zase probudil další expert

;-D

0 0
možnosti

lomihnát.

12. 9. 2011 15:18
Lidi už jsou takoví, rádi si hrajou.

A taky se rádi baví.

Proto má větší ovace sportovec, herec či zpěvák, než doktor, ministr nebo kopáč.

Přestože pro praktický život jsou ti druzí užitečnější.

To bych nechal ležet.

Na rozdíl od ostatních si já pokládám otázku, kolik z těch tak okázale truchlících za hokejisty pohřbí svoje bližní v papírové rakvi bez obřadu ... Ale to už je jiná diskuze.

1 0
možnosti

roman36c

12. 9. 2011 14:59
Pokud vím,

tak žádná letecká nehoda se nikdy nekrčí někde dole. Třeba Airbus Air France který se zřítil do Atlantiku. No a pokud zahynou populární osoby, je nasnadě že to neunikne médiím. Každý den umírají lidé. Jenže když umře někdo koho lidé znají, pochopitelně i informace v tisku tomu odpovídají. Vzpomeňme na Jana Masaryka, Vladimíra Menšíka, Olgu Havlovou, Waldu Matušku aj. Nevidím důvod proč by národ nemohl zbožňovat někoho kdo zahnutou holí dokáže střelit gumovej kotouč do brány. Život by byl na prd kdyby neexistovala zábava. A hokej je krásná zábava. Je mi tě líto Adámku. Rv

0 0
možnosti

misaviki

12. 9. 2011 14:55
Proč se v tom furt hrabete?

Tak to prostě na světě chodí, jaderný fyzik či prof. Holý nikdy nebude slavný ani bohatý jako hvězda stříbrného plátna nebo hokejista. Takže proč to pořád omíláte? Když umřel Karel Svoboda, taky kolem toho bylo rodeo, až umře prof. Holý, bude to každému víte kde (kromě pár zasvěcených).Prostě to tak je, tak se s tím smiřte a nepište furt dokola, co už tady napsalo několik před váma ve snaze odchýlit se od mainstrem názoru a stát se tím zajímavým. Kromě toho, nikdo vám nebrání, až se stane něco podobného co jste popsal, založit vzpomínkovou pietní akci na Staroměstském náměstí a zorganizovat veřejné rozloučení. Já jsem na náš národ pyšná a potěšilo mě, že není úplně otupělý a umí se semknout (a je to jedno jestli kvůli sportu nebo vědecké akademii).

0 0
možnosti

angi5

12. 9. 2011 15:02
Re: Proč se v tom furt hrabete?

Nelze než souhlasit,když vyšel k tomuto tématu jeden,druhý,třetí článek,ještě jsem se snažila oponentům vysvětlit o co nám fanouškům jde-marně,pořád tytéž argumenty.Jistě,každý má na svůj názor právo,ale ať už ti rejpalové proboha nechají ty kluky být!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik