Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Marek Trizuljak

23. 8. 2011 8:12
Oprava překlepu v předchozím příspěvku

"Liberální v ekonomické sféře a konzervativní ve společenské oblasti" (Atd.)

0 0
možnosti

Marek Trizuljak

23. 8. 2011 7:46
Jeden velký a závažný problém

Je v kombinaci liberálně-konzervativního přístupu - Viz "liberální v ekonomické sféře" a "konzervativní v ekonomické oblasti". Je to jako mít v autě pravolevý volant.

Další věcí je, že ani liberální ekonomika, ani konzervativní společenské poměry se v praktické činnosti ODS nerealizují, jenom pokřivená karikatura. Neexistuje skutečná liberální ekonomika, pokud máme ve státě silnou klaku firem, které se v prostředí pohybují mimo zákony konkurence a volného trhu díky korupčnické protekční atmosféře. Jsou to firmy, které mají naprosto neoprávněné výhody vůči jiným, a tak je celé ekonomické prostředí narušeno. To není liberální ekonomika, ale mafiánství.

Dále, základem "konzervativnosti" je právo a slušnost, spolehlivost poměrů ve smyslu pořádku ve společnosti, ve smyslu spolehnutí na základní hodnoty, morálka, vymahatelnost práva, naprostá čestnost a spolehlivost ve výkonu funkcí, atd. Ale máme tu v praktickém podání totální opak. Toto je skutečný důvod propadu preferencí ODS.

0 0
možnosti

karelman

15. 8. 2011 23:15
Ono by stačilo nekrást,

a ODS by mohla být v pohodě

0 0
možnosti

kimos

15. 8. 2011 17:10
Vazena pani, ODS jiz zadne odborniky nema...

jen technology moci..... zadny konservativni odbornici by totiz nechteli byt ve strane, kde se zastituji Guy Pride, ci miss Vietnam a podobne aktivity, kde by jste cekala spis Zelene, nebo KSCM.... tvrda realita

0 0
možnosti

Camino.

15. 8. 2011 17:04
kvalifikované názory odborníků ODS :-))))

VtipneRvRvRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4455x

Seznam rubrik