Pusťte už Petra Kramného! Je nejspíš nevinný!

Už dlouho se nemohu dívat na omezování osobní svobody občana Petra Kramného. Okolo oné tragické události panují  pouze samé dohady. Relevantní  fakta nebyla zveřejněna absolutně žádná, policie mi připadá nevědomá, a to i po dle mého mínění zbytečném výletu do Egypta. Lékaři provádějící pitvu učinili rádoby závěr, který se vymyká profesionálním znalostem z oboru elektrotechniky. Zde jsou mnou zjištěná fakta.

Egyptská el. síť má parametry 220V/50Hz. Zásuvky jsou v Egyptě dvoupólové, tedy fáze a nula. Ochranný vodič nemají.

Vražda elektřinou?

To by musel Kramný vytáhnout fázi a tou se dotýkat obětí, a to ještě v nepříznivých podmínkách (oběť by musela stát ve vodě), navíc by musela být značně citlivá na proud (srdeční křeč). Jako odborník toto vylučuji.

Otrávení?

Ano, je to možné, ale proč by Kramného hospitalizovali na JIP? Chtěl se otrávit také a nevyšlo mu to? Došel mu jed? Policie se mi jeví jako neschopná. Egypt již navštívila a co mohla asi zjistit? Leda teplotu vody v moři. Vždyť se nesetkali ani s egyptskými vyšetřovateli. Příští návštěvu nechť si zaplatí ze svého.

A kdo vraždil?

Z mé analýzy (všechny zveřejněné informace mám zdokumentovány) vyvozuji a myslím si, že vraždila Monika Kramná. Jed si mohla opatřit například a možná nejspíš na svém pracovišti. 

A víte, jak se říká silnému průjmu v Egyptě? „Faraónova pomsta“. Kdo se v tomto případě mstil? Domnívám se, že o mstu nešlo. Šlo pouze o psychické selhání oné paní, která se ocitla v začarovaném kruhu.

Jako občan ČR žádám, aby Petr Kramný byl okamžitě propuštěn na svobodu, neboť neexistují naprosto žádné důkazy o jeho podílu na smrti obou obětí. Pokud má prokuratura a policie obavy o útěk Kramného do zahraničí, nechť nasadí agenta za účelem jeho sledování.

Ing.Václav Slabý, Hradec Králové

Poznámka autora : Odmítám názory psychologů, kteří osobu Petra Kramného hodnotili. Sami by potřebovali pomoc.

Autor: názory komentáře | úterý 27.5.2014 16:41 | karma článku: 27,64 | přečteno: 2449x